top of page
2023.PNG

Njihuni me simbolet qe terheqin energji te paster pozitive.

Jam e sigurtë se keni dëgjuar për këtë deri tani. Varëset dhe monedhat energjetike janë shitur shumë në gjithë botën, dhe reagimet kanë qenë të mrekullueshme!

Me mijëra emaile pozitive vazhdojnë të na vijnë nga njerëzit. Duke paraqitur mirënjohje dhe falenderimin dhe shumë gjëra tjera poyitive që fillojnë të shpalosen në jetën e tyre.

Tani ju mund të bëni pyetje se si mundet një monedhë ose varëse bën që diçka e mirë të ndodhë në jetën tënde? 

Unë nuk e besoj dhe nuk e kuptoj si kjo mund të jetë e vërtetë?

Kjo është pyetje e mirë dhe përgjigja vjen në tre pjesë.

1. Këta simbole tërheqin energji të pastër pozitive drejtpërdrejt te ju. Kjo është e provuar.

2. Kur ju kombinoni synimin, suportin energjetik, inkurajimin, dashurinë e cila është injektuar në çdo varëse nga dikush personalisht, kjo shton fuqinë tërheqëse të saj.  Ajo që e bën speciale është energjia nga personi që e shet? Tani ju mund të keni pjesëzën tuaj speciale që përban energjinë speciale.

3. Çdo varëse vjen bashkë me audion e aktivizimit. Përderisa e mbani varësen në dorë dhe dëgjoni audion kjo do të shtoj fuqinë tuaj tërheqëse menjëherë pasi ta dëgjoni.

Pse tërheqin këto simbole?

Dy simbolet në këto monedha të energjisë dhe varëset, janë simbolet më përshkruese të energjisë tërheqjëse që ne si njerëz mund të prekim dhe të shfrytëzojmë për të mirën tonë personale.

PrANDAJ KËTO JANË KAQ SPECIALE.

Kjo është edhe më shumë se simbol.

Është veprimi i shtimit të synimit personal nga Paul Santisi në çdo copë për ju.  Dhe pastaj kur e aktivizoni ju vetë përderisa e mbani në dorë, mirë njerëz ju bëheni të pandalshëm sepse ju lejoni energjinë e pastër pozitive të rrjedh në ju pa asnjë rezistencë.

Tani më lejoni të ju pyes për këtë…

A jeni të gatshëm për të krijuar fatin tuaj?

A jeni të gatshëm të shkruani rregullat e jetës suaj që gjithnjë të fitoni?

A jeni të gatshëm të merni kontrollin 100% mbi jetën tuaj dhe të arrini qëllimet dhe ëndrrat?

A jeni të gatshëm të tërhiqni njerëzit e dëshiruar dhe relacionet në jetën tuaj?

A jeni të gatshëm të tërhiqni më shum lumturi, sukses dhe vetëbesim për paratë në jetën tuaj?

Këto varëse dhe monedha energjetike janë mjete të fuqishme që mund të ju ndihmojnë që të bëni këtë. Si dhe antarësimi në klubin Iam-Power.

Ju me të vërtetë nuk mund të merrni diçka më të mirë se kjo!

Gjithashtu mund të zhgjidhni ngjyrën që doni vetëm më shkruani dhe dërgoni foton e varëses që ju doni. duke më dhënë edhe detajet e adresës suaj dhe nr të telefonit

Pres të dëgjoj historinë tuaj të suksesit.

Ju e dini se ju duam

Paul Santisi dhe Mimoza Thaqi

Porosi në email mimoza88@yahoo.com ose ne viber 0038975256899 ose drejtperdrejt permes visa karteles pagesat ne web faqen: SUN AND STARS

Shiko videon ketu:


Shtyp në fotot më poshtë për detaje ose këtu.

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page