top of page
2023.PNG

Njoftim lidhur me Deklaroni Fuqine Tuaj!!

Ajo qe me te vertete ka shume rendesi eshte fakti se si ndihemi tani, ne kete moment, pikerisht tani! Ka rendesi se sa shume kemi punuar me veten dhe se rezultatet kane qene mahnitese! Te tilla rezultate i kemi pare te dukshme ne jeten tone nga trajnimi me i fuqishem Deklaroni Fuqine Tuaj.


Mirepo edhe une si ju i jap kohe vetes qe te risistemoj copezat e levizura brenda meje koheve te fundit sepse kjo eshte ndihma me e madhe qe mund ti jap vetes edhe ju!


Per kete arsye sonte nuk do ta zhvillojme Takimin 16 te Deklaroni Fuqine Tuaj!


Do te kthehemi fuqishem shume shpejt, sepse shume gjera te mrekullueshme po na presin se bashku!


Me shume perzemersi, Mimoza!261 views1 comment
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page