top of page
2023.PNG

Nuk është se sa herë ju rrëzoheni, por sa herë ngriheni.

Nuk është se sa herë ju rrëzoheni, por sa herë ngriheni.

Përshëndetje! Ju ftoj të bëheni pjesë e një seminari të rrallë organizuar nga kompania Iam Power i cili do të zhvillohet në datat 7 dhe 8 Maj në Brezovicë Kosovë, një vend me pamje mahnitëse. Seminari do të ketë në fokus trajtimin e temave si vijon: Duhet të mësoni se ka një ndryshim të madh midis punës të mos humbasësh dhe garës për të fituar. Disa biznesmen garojnë për të mos humbur. Ata nuk garojnë për të fituar.

 • Ju keni mësuar se "përsëritja bën perfeksionin" ! Mbaj mend se kjo thënie është pjesërisht e vërtetë. Ne do t'ju japim recetën e kompletuar.

 • "Njerëzit e mëdhenj janë bërë mediokër për shkak të paaftësisë për të pranuar dhe për t'ju përmbajtur një disfate. Nëse duhet të arrini çfarëdo lloj suksesi dhe të zhvilloni cilësi superiore si mashkull ose femër, ka shumë të ngjarë që kjo të jetë për shkak të mënyrës në të cilën do të përballoni disfatat që do t'ju vijnë ashtu siç vijnë tek të gjithë njerëzit." - Riçard Nikson

Mendo si Riçardi Nikson! Nuk është se sa herë ju rrëzoheni, por sa herë ngriheni që ju dërgon tek suksesi

 • Mënyra më e mirë për të projektuar të ardhmen tuaj është ta krijoni vetë atë!

 • Praktikoni të jeni të qetë në situata të vështira!

 • Bëni aq shumë para sa nuk dini sa keni!

 • Lërini punonjësit tuaj të qetë. Mësojini ata një herë e mirë se çfarë duhet të bëjnë dhe pastaj lërini ata të bëjnë punën e tyre. Ata e dinë më mirë.

Ju, si CEO , fokusohuni vetëm në realizimin e marrëveshjeve, gjetjen e burimeve shtesë të të ardhurave dhe burimeve shtesë të financimit. Kjo është. Asgjë tjetër. Shumica prej nesh jemi fanatik të kontrollit. Sepse jemi të pasigurt. Na mungon vetëvlerësimi. Na mungon vetëbesimi. Ndaloni kontrollin e gjërave mikro si menaxhimi/drejtimi i biznesit Krijimi i bazës suaj personale për sukses

 • Biznesi juaj vdes për shkak të pritshmërive të ulëta

 • Është shumë e lehtë të ngopesh.

Njerëzit super të suksesshëm shpenzojnë 110% të fitimeve të tyre çdo vit. · Njerëzit super të suksesshëm shpenzojnë të gjithë paratë e tyre para një marrëveshjeje të madhe, në mënyrë që të mund të ushtrojë presion shtesë mbi veten për tu siguruar që të mos humbasin fokusin. Ndryshe do e vendosësh veten në situata të pakëndshme.

 • Keni një vetëvlerësim të lartë dhe mendoni shumë për veten tuaj.

 • Sepse ju nuk dëshironi të lëkundeni në transaksion.

 • Bëni çdo transaksion jetë a vdekje!

Njerëzit super të suksesshëm kanë qenë të vdekur financiarisht më shumë herë dhe ata janë ngritur si një feniks çdo herë! 99% e bizneseve vuajnë nga këto 2 probleme: E Para: Ata kanë pritshmëri të ulëta nga biznesi i tyre. E Dyta: Ata nuk besojnë mjaftueshëm në vetvete. Këto dhe shumë tema të jashtëzakonshme do t’ju nxjerrin total nga zona Konfore… Nëse ju I dini këto dhe nuk I bëni-dtth nuk I dini…kur I keni ditur Biznesi juaj ka qenë në Majë! Ju mirëpresim Çmimi Special: 167 Euro deri më datë 1 Maj 2022 Përfshihen: Eventi 2 ditor Akomodimi 1 natë në Hotel and Spa Brezovica *****, Mëngjesi Për të qënë pjesë e eventit ju lutem konfirmoni pjesëmarrjen tuaj duke ju pergjigjur kësaj ftese. Vendet janë të limituara, prandaj presim konfirmimin tuaj brenda 2 ditëve.Liderët vendosin brënda 48 orëve dhe nuk e ndryshojnë vendimin e tyre. Ps.:Për më shumë informacion mund të vizitoni lidhjen këtu: https://iampower.al/fundjava-e-endrrave-ku-ti-gjeni-parate-per-biznesin-tuaj-7-8-maj-brezovice/NË ZEMËR TË BREZOVICËS


Shërbimi profesional është prioriteti ynë në “Brezovica” Hotel & Spa. Restorante autentike, të gjalla me një qendër SPA të mrekullueshme që ofron përvoja të paharrueshme. Pavarësisht nëse jeni duke planifikuar një pushim familjar, një fundjavë apo një ngjarje biznesi, “Brezovica” Hotel & SPA është një strehë qetësie mes peisazhit të lavdishëm malor të Sharrit dhe pellgut kullues të lumit Lepenc.139 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page