top of page
2023.PNG

Nuk ka familje që nuk ka mosmarrëveshje, prandaj edhe quhet familje sepse ato tejkalohen dhe falen.


Nuk ka familje që nuk ka mosmarrëveshje, prandaj edhe quhet familje sepse ato tejkalohen dhe falen harrohen pa marrë parasysh sa mund të jenë fjalët ofenduese.

Por nëse janë të përditshme dhe tensione te vazhdueshme bëhet një jetë e vështirë për tu jetuar.

Prandaj këtë rradhë vendosëm që të bëjmë një Seminar për këtë temë. Dhe besojmë shumë se do të ju ndihmojë jashtëzakonisht shumë në këtë drejtim.

Disa kanë aq shumë sfida por kanë frikë ga kritikat apo çfarë do të thonë të tjerët dhe këto sfida pastaj bëhen shumë të mëdha nëse nuk gjindet zgjidhja.

Në 6 orët e seminarit dhe në kohën që do të kalojmë bashkë këto 2 ditë besoj se do ti kuptoni diferencat e 2 botërrave atë femrore dhe mashkullore dhe do të jeni të vetëdishëm për këto dallime gjatë periudhës së ardhëshme të jetës suaj... dhe nuk do të ngacmoni më tjetrin në pikën e dobët të tyre.

Nëse bashkëshorti ose bashkëshortja nuk ju përkrah të merrni këtë seminar bëjeni vetë sepse është për të mirën e familjes suaj, ashtu e bëra unë fillimisht u nisa vetë deri në USA për seminar dhe ajo ishte pikëkthesa më e madhe e jetës sime.

Nga do të vendosni peshoren ne si prind gjithonë bëjmë të gjithë sakrificat për lumturinë e fëmijëve tanë.

E ky seminar është sakrifica më e vogël dhe më dobiprurëse për këtë çështje.

Disa nga ju nuk e merrni dot edhe guximin të jeni pjesë e seminarit vetëm nga ajo çfarë do të thonë të tjerët, sepse ju nuk doni askush të dijë se diçka nuk po shkon si duhet në atë që e keni imagjinuar si familje... por do të ju sigurojmë të jeni rrehat për këtë pikë sepse nuk do të bëjmë foto dhe inçizime të pjesëmarrësve, inçizimi do të jetë vetëm në skenë ku do të flas unë dhe Avniu. Privatësia juaj do të jetë e mbrojtur nga ne.

Ju mirëpresim për të kaluar 2 ditë të paharuara të jetës suaj.

Dhe jeta juaj sdo të jetë më kurrë e njëjtë.

Me shumë përzemërsi Mimoza dhe Avniu


214 views0 comments

コメント


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page