Nuk kam takuar nje person te forte me nje te kaluar te lehte!

Disa thenje te fuqishme nga : https://www.facebook.com/mimozathaqi:


Shiko brenda teje, je me shume se ajo qe je bere deri sot!


Plaget e mia tregojne nje histori, ata jane rikujtuesit kur jeta donte te me ul poshte po sia doli!


Ne smund te behemi cfare duam, duke qendruar ashtu si jemi!


Nese do te behesh luan duhet te trajnohesh mes luaneve!


Nje luan fle ne zemren e cdo njeriu te guximshem!


Kjo eshte fuqia juaj, tani beni cfare te ju doj qejfi!


Une te them ndrysho,edhe nese do edhe nese jo per mua eshte OK, sepse ti edhe ashtu ndryshon por mbrapsht!


Nëse e trajtoni një individ ashtu siç ai është, ai do të mbetet ashtu siç ai është. Por nëse e trajtoni atë sikur ai të ishte ashtu siç duhet dhe mund të jetë, ai do të bëhet ashtu siç duhet dhe mund të jetë.

Johann Wolfgang von Goethe, –


Mos u merrni me me politike, merruni me veten tuaj!

Besoni se kur te ktheheni nga thesari i cmuar qe ju jeni edhe politiken do ta lejoni te bej me te miren per ne <3

Edhe ata jene njerez si ne, edhe ato kane zemer e shpirt, edhe ata e dine se cfare duhet e cfare nuk duhet te bejne!

Edhe ata mesojne nga pervoja e tyre


Prandaj pasurohu vete...beju i mire vet...beju i ndershem vete...beju prosperues vete....pastaj ke te drejte nje gje te tille te kerkosh nga te tjeret!

Bëju Pjese e Iam Power Sot


Nese ti je i pasur cdo gje reth teje eshte e pasur!


Si qenka kur i thua shtetit i mire e vetes i mire?

te vjen mire apo si te vjen?


Si qenka kur i thua shtetit i pasur e vetes i pasur?


Si qenka kur i thua shtetit i ndershem?

e vetes i ndershem?


Beso se shteti yne do te behet i sinqerte!

Se pari beso se ti vete je i sinqerte!


Beso se shteti yne do te behet i ndershem!

Se pari beso se ti do te behesh i ndershem!


Beso se shteti yne do te behet i mire!

Se pari beso se ti do te behesh i mire!


Beso se shteti yne do te behet i pasur

se pari beso se ti do te behesh i pasur!


Beso se vendi yne do te behet perparues...

beso se se pari ti dueht te behesh perparues!


Beso se mund te levizesh nje mal dhe do te levizesh...jo shume njerez e besojne kete! por ata qe e besuan e levizen


Universi eshte i lumtur, jeta behet çdo ditë e më e bukur e më e bukur e më e bukur!


Jo tё gjithё njerёzit janё tё interesuar dhe duan t’i dinё tё vёrtetat, tё cilat ndikojnё nё vitalitetin e jetёs. Njё nga surprizat mё tё mёdha, me të cilën shokët e mi në FB janё ballafaquar gjatë leximeve, ёshtё se shumё pak njerёz duan tё dёgjojnё tё vёrtetёn, e cila nxjerr nё dritё dobёsitё e tyre.


Ne klubin tone ndodhin mrekullira cdo dite, çdo sekondë...na bashkëngjiteni në këtë mrekulli!

Vendosni të ndryshoni Butonin tuaj të Pasurimit!


Njeriu ska kohe te mendoje keq kur ka shume pune per te bere...okuponi veten me pune...jo me brenga koti!

Njehere luteni Zotin

Zoti e di çka ti do kur ti je ne harmoni me ate qe do dhe qe ben!

Jo lutu gjithe diten e meru me gjera koti...pastaj akuzo nje bote!


https://www.mimozapower.com/udhehiq-veten-ne-kohera-te-krizave


396 views1 comment