top of page
2023.PNG

Nxitoni te rezervoni vendin tuaj ne kete kurs, pasi oferta zgjat edhe per pak dite.

Kursi për Trajner Motivimi me Vetemesim Grupi 2.
Atë që do të mësoni në trajnimin për trajner ne I AM POWER nuk është e shkruar në asnjë libër në botë!

​Por gjithashtu, do të keni shumë mësime, nga një libër që nuk është më në shitje dhe tregon Sekretet e të folurit në publik, që Mimoza Thaqi e morri si dhuratë nga Kevin Trudeau në trajnimin për Spiker Publik. Prandaj, mos mendoni 2 herë para se të vendosni të jeni pjesë e këtij trajnimi Elitë!Përveç se do të mësoni sekretet e të folurit në publik, JU DO TË MËSONI DHE:

1. Sekretet e organizimeve të eventeve të ndryshme dhe seminareve.

2. Sekretet e të folurit në emisione televizive.

3. Sekretet e gjuhës së trupit dhe si të lexoni tjetrin joverbalisht.

4. Sekretet e trajnimit 1 ne 1 dhe si të ndihmoni tjetrin te ndërtojë mendësinë e duhur.


Ju, nga ky çertifikim do të ju hapet rruga e madhe e I AM POWER për të qenë pjesë e grupës së madhe Mastermendje, ku çdo ditë do të mësoni shkathtësi të reja (sigurisht për këtë duhet të kualifikoheni nga bordi drejtues i I AM POWER).

Që të mbushni xhepat tuaj me para dhe të mësoni e ndihmoni të tjerët të bëjnë të njëtën!

Për këtë trajnim nuk kualifikohen të gjithë që aplikojnë, prandaj ka një formular që duhet plotësuar. Pasi të plotësoni formularin do të ju kontaktojmë nëse jeni të kualifikuar për tu pranuar. Për të mbushur formularin klikoni këtu: FORMULARI


1. PSE TË MERRNI KËTË KURS?

1. Nëse keni pasion për të ndarrë me të tjerët përvojën tuaj të suksesit.

2. Nëse doni të jeni i pavarur në një biznes të ri ose profesion të ri.

3. Nëse doni të shumëfishoni të ardhurat tuaja.

4. Nëse do të dëshironit të mësonit, Si ta ktheni trainimin tuaj në një biznes frymëzues?

5. Nëse doni të flisni në publik pa u trembur dhe dyshuar në vete.

6. Doni të rrisni vetëbesimin?

7. Doni të bëheni një komunikues më i mirë?

8. Doni të ndikoni më shumë tek njerëzit?

9. Doni t’i bindni njerëzit me idetë tuaja?

10. Doni që njerëzit tju pëlqejnë?

11. Doni t’i ndihmoni IAM POWER të rritet?

12. Doni të jini i respektuar, i admiruar?
Ne fund te trajnimit per Trajner Motivues me vetemesim , ju do te certifikoheni nga I AM POWER ONLINE OSE NE NDONJE NGA SEMINARET TONA dhe do te jeni gati, te viheni ne sherbim te mire te shoqerise dhe botes.
Përderisa për këto trajnime kanë nevojë shumë njerëz siç kanë nevojë për ajrin që thithin, ju do të jeni pionierët e ndryshimit të madh që po ndodh dhe kur ju jepni shërbim profesional edhe të ardhurat mund të jenë shumë të larta.

Ndërsa ato që do të ndjekin çdo detaj të këtij kursi të ardhurat nga 3000 deri 10000euro në muaj do të jetë vetëm një shkëndijë. Lexo më shumë për të ardhurat që mund të fitoni nga ky profesion
311 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page