top of page
2023.PNG

OFERTA SPECIALE-ZBRITJE (GARANCION 30 DITOR)!

OFERTA SPECIALE

Përshëndetje... nëse deri më sot asgjë nuk ju ka ndihmuar nga librat që keni lexuar, ose trajnimet që keni ndjekur ndoshta është koha të shikoni këto seminare Online... Për VetëBesimin dhe Përqëndrimin.

Çfarë Përmban ky Paketim?

1.

VETËBESIMI SEMINAR ONLINE Kujdes: Këtë Konferencë Shikoni Vetëm 1 Herë, Bëni Pauzë 1 Javë. Deri sa të mësohen rrugët tuaja nervore me informacionet dhe energjinë e Përcjellur Këtu!  Pastaj mund ta shikoni përsëri kur të ndjeni se keni humbur Vetëbesimin, Shikojeni 1 video në Ditë. VETËBESIMI


2.

PËRQENDRIMI ju mëson si ta përqendroni vëmendjen tuaj mbi një temë të caktuar, në një kohë kur po punoni me shumë plane praktike për mjeshtërimin e atij subjekti. Ai do t’ju mësojë si të bashkëpunoni me të tjerët në atë mënyrë, ku do t’ju duhet të përdorni gjithë njohurinë e tij për të realizuar planet dhe qëllimet tuaja. PËRQËNDRIMI


3.

UDHËHIQNI VETEN NË KOHËRA KRIZASH 37MËSIMET MË TË RËNDËSISHME JETËSORE LEXO MË SHUMË

4. NIVELI 1 IAM POWER


Do të keni në disponueshmëri:

  • 185 Trajnimet më Të Fuqishme Për Jetë Pozitive menjëherë në formë Elektronike në Celualrin ose Kompjuterin Tuaj!

Oferta Ishte: 1 Vit Anëtarësim Oferta Tani është : Anëtarësimi i Përhershëm  BLEJ TANI
GARANCION 30 DITOR PËR KTHIM TË PARAVE P.S.:Ne nuk i fryjmë çmimet në qiell që të ju ofrojmë Zbritje MarRamendëse, Ne ju ofrojmë të vërtetën... por gjithnjë japim shumë më shumë se marrim...nëse nuk është ashtu dhe ju nuk jeni të kënaqur ju kthejm paratë në periudhë prej 30 ditëve pa asnjë pyetje... BLEJ TANI

Nuk ka fuqi më të madhe se qëndrimi Pozitiv për Jetëm Me shumë Përzemërsi Mimoza Thaqi

P.S.S.: PAGESËN MUND TA BËNI EDHE ME: 1 - PAYPAL 2- KARTELË KREDITI (VISA-MASTERCARD) 3 - MONEY GRAM (AVNI THAQI TETOVE/ NORTH MACEDONIA) 4 -RIA (AVNI THAQI TETOVE/ NORTH MACEDONIA) 5 -FATURË ( NA KONTAKTONI NË WhatSapp: +38975305999) KUJDES PASI TË KRYENI PAGESËN NA INFORMONI NË: +38975305999 ( WhatSapp)

294 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page