OXYGEN e Shtune me date 9 Prill 2016 ne Ora 20:15, repriza e diel ora 13:00 ne KTV

Te dashur Miq Na ndiqni kete te Shtune me date 9 Prill 2016 ne Ora 20:15, repriza e diel ora 13:00 ne KTV Ne emisionin Oksigjen. Do te degjoni dhe mesoni gjera shume te bukura!

Besim Dina, nje njeri vertet madheshtor, ai po qe eshte Iam Power dhe cdo princip te Iam-Power e ka pjese e jetes dhe punes se tij. Stafi ishte vete mrekullia, bashkepunimi ishte shume harmonik dhe ishte kenaqesi te komunikoje me cdo person qe ishte pjese e grupit te tij. Kombinimi i humorit te mirfillte qe ndihmon njeriun te nxjer me te miren ne cdo aspekt dhe mbi te gjitha e do vendin e tij popullin e tij dhe gjithcka ben eshte rritja e vlerave kombetare. Ishte kenaqesi pjesmarja ne kete show ku edhe audienca ishte fantastike nga Gjimnazi i Ferizajit. Jam shume falenderuese dhe mirenjohese qe isha pjese e ketij emisioni.Me shume dashuri per te gjithe Mimoza Thaqi


0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Hyrje në Nivelin 4

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌