Përditësimi # 6 "Coronavirus " Nga Kevin Trudeau

Përditësimi # 6 "Coronavirus " Nga Kevin Trudeau

Nëse nuk keni lexuar 5 azhurnimet e mëparshme, ju inkurajoj shumë t'i lexoni ato në mënyrë që të merrni të gjitha faktet. KLIKONI KETU për ato azhurnime.

Ato janë gjithashtu në dispozicion në:

KevinTrudeau.com

GuruKev.com

NuggetsofGold.com

dhe në këtë faqe Facebook.

Në azhurnimin # 4 i jap "burimet" e mia. Ky informacion është autentik dhe i dokumentuar.

Media po gënjen, po të mashtron dhe të drejton keq. Ata janë plotësisht të papërgjegjshëm.

Një konferencë u mbajt me disa nga drejtuesit më të lartë të mediave kryesore, përfshirë CNN; ABC News; NBC News; NY Times; dhe disa të tjerë.

Ja çfarë u tha në thirrje:

"Të gjithë duhet të punojmë së bashku për të krijuar sa më shumë frikë dhe panik. Mund të mbyllim dhe të vrasim ekonominë amerikane dhe të sigurohemi që Trump të mos rizgjidhet. Nëse krijojmë shkatërrim të mjaftueshëm për ekonominë, mund të marrim rezultatin përfundimtar të dëshiruar edhe nëse Trump mbetet në detyrë ".

Unë do të shpjegoj "arsyet" pse ky virus po luftohet si një "urgjencë globale" brenda një momenti. Së pari le të shohim faktet.

Deri më sot faktet janë ende të njëjta:

-Ky virus po përhapet njësoj si një grip normal, nuk po përhapet "më shpejt" ose në mënyra që do të bëjë që qindra miliona më shumë njerëz ta marrin këtë virus në krahasim me një grip të rregullt (shikoni azhurnimin tim të fundit, ku unë shpjegoj qytetin i Vo Italisë dhe anija lundrimi Diamond Princess që vërteton se kjo është e vërtetë)

-Ky virus NUK është vdekjeprurës. Shkalla e vdekshmërisë është pothuajse e njëjtë me një grip të rregullt (pak më i lartë për ata që janë me "rrezik të lartë" dhe më të ulët për 99% të njerëzve)

-Ky virus NUK shkakton simptoma më të këqija sesa një grip i rregullt. Në fakt, mbi 90% e njerëzve që kanë testuar pozitivisht nuk tregojnë asnjë simptomë. Të vetmit njerëz që tregojnë simptoma të rënda janë ata me kushte mjekësore ekzistuese. Nëse e merrni këtë virus, përveç nëse jeni në një kategori të lartë rreziku, do të tregoni simptoma SHUMU më të buta sesa nëse keni grip të rregullt ose ftohje. Ky është një lajm shumë i rëndësishëm dhe i mirë.

-Qeveria italiane njoftoi se 99% e të gjitha vdekjeve në Itali ishin njerëz me gjendje mjekësore para-ekzistuese. Në fakt ata thanë që shumica e këtyre njerëzve vdiqën nga shkaqe TJERA, JO nga virusi. Ata nuk vdesin për shkak të virusit, ata vdiqën dhe KISHIN virusin.

-Numri i vdekjeve në Itali në Jan, Shkurt dhe Mars të vitit të kaluar ishte i njëjtë me numrin këtë vit. Kjo do të thotë se njerëzit shumë të moshuar dhe shumë të sëmurë në Itali që kanë vdekur (dhe kishin koronavirus), ishin tashmë aq të sëmurë që ata tashmë ishin gati të vdisnin. Virusi nuk i "vrau" ata.

Fred Smith, Drejtori i Përgjithshëm i Federal Express u intervistua në CNBC. Ai deklaroi se FedEx ka mbi 700 punonjës me orar të plotë në Wuhan Kinë. Ky është qyteti ku filloi virusi. Të gjithë punonjësit e FedEx u testuan. Vetëm 7 testuar pozitive. Këtu është pjesa më e mirë .... Askush nuk tregoi ndonjë simptome. Ky është një lajm shumë i mirë. Përsëri kjo është dëshmi që virusi përhapet njësoj si një grip i rregullt, NUK është vdekjeprurës, dhe shumica e njerëzve NUK do të shfaqin ndonjë simptomë.

Media po i bën njerëzit të besojnë gjëra që thjesht nuk janë të vërteta.

Pse po e bëjnë këtë? Gjatë ditëve të fundit kam biseduar me shumë nga burimet e mia globale (shiko azhurnimin # 4 për një listë të pjesshme të burimeve të mia). Këtu është ajo që më është thënë.

"Sapo Trump fitoi zgjedhjet, një përpjekje mbarëbotërore e Elitave Globaliste është bërë së bashku për ta nxjerrë atë nga detyra. Ideja ishte që në fakt ta nxirrnin atë nga detyra duke e bërë atë të hiqte dore, duke e detyruar atë jashtë, ose të paktën dëme kështu që ai nuk do të fitojë një mandat tjetër.

Së pari ishte për të bërë pretendimin e përsëritur se Trump ka punuar me Qeverinë Ruse për të manipuluar zgjedhjet në mënyrë që ai të fitojë. Kjo ishte provuar të ishte 100% e rreme, por "ata" menduan se do ta dëmtonte mjaft Trump për ta bërë atë të largohej apo ta lëndonte sa duhet, në mënyrë që të mos kishte shanse të fitonte një mandat tjetër. Por plani dështoi.

Brenda disa javësh pasi mbaroi hetimi në Rusi, fajësimi u vu në veprim të plotë. Kjo gjithashtu dështoi. Në fakt, Trump u forcua nga të dy këta dredhi.

Brenda vetëm disa javësh pasi përfundoi impeachment (dhe miratimet e Trumps në të gjitha nivelet e larta), dredhia e ardhshëme u inicua: Shkatërroni ekonominë e SHBA.

Plani është i thjeshtë. Shkatërroni ekonominë e SHBA dhe për këtë arsye Trump nuk ka asgjë për të vazhduar më tej. Shpresojmë që Trump nuk do ta trajtojë mirë krizën dhe që mund të përdoret edhe kundër tij. Në këtë mënyrë Trump do të humbasë zgjedhjet ".

Ka shumë, shumë më tepër për këtë që unë do të zbuloj ekskluzivisht për anëtarët e Rrjetit Global të Informacionit. (Kontaktoni Tonya ose Rahelios për të mësuar më shumë rreth bërjes së një Anëtar GIN këtu)

NA KONTAKTONI

Fundja është kjo: Kjo do të kalojë. Po, Amerika është shumë më e prekshme se vendet e tjera për shumë arsye siç kam folur në azhurnimet e mëparshme. Arsyeja kryesore që shumë njerëz do të sëmuren dhe vdesin këtu në Amerikë sesa në vendet e tjera është sepse amerikanët konsumojnë 60% të të gjithë ilaçeve farmaceutike. Mendoni për këtë!


Amerikanët marrin më shumë ilaçe, më shpesh se çdo vend tjetër. Kemi shkallët më të larta të çdo sëmundje të madhe përfshirë edhe mbipeshen. Shumë prej këtyre ilaçeve (si çdo steroide dhe të gjithë njerëzit marrin dhimbje), rrisin rrezikun e infektimit dhe ulin aftësinë tuaj për të luftuar një infeksion.

Kjo do të thotë që Amerika ka më shumë njerëz që janë të ndjeshëm për të marrë këtë virus dhe më shumë njerëz që nuk do të jenë në gjendje ta luftojnë atë. Kjo do të thotë që Amerika do të goditet shumë me shumë raste dhe shumë vdekje, por prapë do të jetë në përputhje me gripin e rregullt dhe shpërthimet e tjera.

Unë ju inkurajoj të lexoni librin më të mirë të shitjes # NY NY Times "Kurat natyrale që nuk duan që të dini" dhe "Më shumë shërime natyrore të zbuluara".

Në azhurnimin tim tjetër, unë do të flas për ndikimin ekonomik, më shumë rreth Agjendës Globaliste dhe çdo lajm tjetër të ri që unë marr (dhe marr informacion çdo ditë).

Unë gjithashtu do të zbuloj të gjitha mundësitë financiare që janë në dispozicion. Kjo është koha më e madhe në 50 vitet e fundit për të fituar para, për të ndërtuar një biznes dhe për të krijuar pasuri. Por ju duhet të dini se çfarë të bëni dhe ku ta bëni atë.

Mos u frikësoni, ose mos u frikësoni. Kërkoni arin, shikoni për rreshtin e argjendit dhe gjeni "të mirën" në këtë.

Oh, edhe një gjë. Ju mund të keni dëgjuar për senatorët që shesin të gjithë aksionet e tyre (dhjetëra miliona) menjëherë para 'rrëzimit'. Si e dinin ata? Unë do t'ju them. Në fakt, vetë personat e brendshëm në të gjithë botën ishin "informuar" se çfarë media ishte duke u përgatitur të bënte për të "vrarë tregun e aksioneve dhe ekonominë". Ata "të brendshëm" të gjithë dolën nga tregu kur DOW ishte në rreth 28,000! Kjo dhe prova shumë më shumë që unë do të lëshoj tregoj se kjo është e gjitha duke u inskenuar dhe orkestruar për një axhendë specifike politike.

Buzëqeshje. Bëhu i lumtur. Kjo do të kalojë dhe gjërat do BOOM si ju nuk keni parë kurrë në jetën tuaj.

Shume dashuri,

Kevin Trudeau

KevinTrudeau.com

GuruKev.com

NuggetsofGold.com

GlobalInformationNetwork.com


827 views3 comments