top of page
2023.PNG

Përfundoi me sukses LCM-7 Principet në Iam Power-PEJË-“Suksesi është i mundshëm për secilin”

Pas seminarit te mrekullueshem LCM 7 PEJE.. Ende ne ndjesi dhe vibracione te larta.. Faleminderoj te gjithe pjesemarresit te cilet ishin te mrekullueshem dhe te fuqishem.. Sepse ata morren nje vendim te fuqishem dhe motivim e informacione te duhura … Nje pikthese e madhe ne jeten e tyre dhe nje Rilindje e kendveshtrim tjeter .. Uroj realizim te deshirave, endrrave dhe shume lumturi e gezime ne jete… Kur i kane keto te mirat tjera ju bashkangjiten zingjirit te te mirave… Ndjehem jashtezakonisht mire, mirenjohese dhe e bekuar per gjithe ata njerez te mrekullueshem qe na rrethuan… E njejta terheq te njejten dhe Ju jeni Ne, Ne jemi ju … Mr nje fjale Powerfull.. Ju lumte per vendimin… Vendimet e medha merren nga ata qe jane tr ngritur larte shpirterisht… Yesss

Arta Nallbani

Falenderim i posacem shkon per Arrita Lluka e cila ishte sponsor i ketij eventi bashke me perkrahjen e TV Dukagjinit.


12234958_422069948003769_4048280671467477060_n

Arrita Lluka


12291881_10153111978366536_6668286147827749324_o
12303948_10153111979386536_5278912729766690077_o

12246631_1078686592149617_1730583193087200077_n
12294851_1078686712149605_8722099941427034560_n
11209610_1078686432149633_117609421683102782_n
12240131_10153112159031536_2579615121659352137_n
11046281_10153110353906536_6236534898993192745_n
12122507_550238018475321_1883836090484028784_n
12232773_10153110231246536_4195275013318788415_o

12238194_10153110233281536_4258085344466737205_o
12238227_10153110232801536_729250254455393373_o
12239454_10153110232751536_1909335511847878243_o
12240192_10153111977576536_7063813570378324926_o
12240378_10153111978806536_8153081216179405247_o
12240388_10153111976411536_5474421481578457148_o
12241211_10153110232226536_5807796247550844656_n
12241304_10153111977576536_7063813570378324926_n
12244303_10153110232731536_625738005139719947_o
12244466_10153111970686536_4950955254527304423_o
12246631_1078686592149617_1730583193087200077_n
12248128_10153111979981536_6030861260938610733_o
12265961_10153111980306536_7512487171129673932_o
12274515_10153111975816536_1827806237600180388_n
7 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page