top of page
2023.PNG

Përhapësja e Lajmeve të Mira Për 10 Vite në rrjetet sociale, Mimoza Thaqi

Mos Urreni askënd, pa marrë parasysh sa ju kanë dëmtuar.

Jetoni me përulësi, pa marrë parasysh sa të suksesshëm bëheni.

Mendoni pozitivisht, pa marrë parasysh sa e vështirë është jeta.

Jepni shumë, edhe nëse ty të jepet pak.

Fal të gjithë, veçanërisht veten.

Dhe asnjëherë mos ndalo lutjet për të mirën e çdo kujt.


Lexoni facebookun e Mimoza Thaqit , eshte i vetmi vend special që ju ndryshon jetën nese ktheni dhe lexoni mesazhet nga viti 2009.

Nëse nuk mund ti shikoni postimet me shkruani se e keni lexuar kete postim dhe ju pranon në miqësinë prej 5000 personave.
332 views9 comments

9 Comments


Kristinaa Martini
Kristinaa Martini
Mar 05, 2020

E kam lexuar dhe jam pafundesisht e lumtur qe jam tashme pjese e "lam Power" Shume bekime per ty Mimoza❤️

Like

Remzie Rema
Remzie Rema
Mar 05, 2020

Like

Nertila Zaranjaku
Nertila Zaranjaku
Mar 03, 2020

🥰🥰

Like

Hemolina Sulejmani
Hemolina Sulejmani
Mar 02, 2020

E kam lexuar 🤗

Like

Fiza Hoxha
Fiza Hoxha
Mar 02, 2020

Thjesht je ëmbëlsirë!

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page