TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Përse rekomandojmë seminarin "Harmonia Familjare"?

Përse rekomandojmë seminarin "Harmonia Familjare"?Afër mendjes, çdo sukses i madh fillesën e ka në familje! Nisja është aty, asgjë e madhe nuk ka vlerë nëse në familje ka çdo ditë disballancim dhe ofendime! Seminari "Harmonia Familjare" përmban trajnim 4 javor ku ju do të mësoni:

1. Kuptimin e dallimeve të botës femërore dhe mashkullore

2. Si të fitoni gjithcka që doni në marrëdhëniet "Mashkull-Femër"

3. Si ti tejkaloni sfidat lehtë dhe me qetësi kur cdo gjë duket se po merr fund

4. Si të silleni me fëmijët dhe si të krijoni një ambient pozitiv për rritjen e tyre


Por nuk mbaron me aq, në bazë të këtij seminari përfitoni edhe shumë benefite tjera nga trajnimet përbërëse të kësaj kryevepre, si psh:


1. Librin e punës "Familja e lumtur"

2. Video me afirmime për lumturinë për të rritur

3. Video me afirmime për lumturinë për te fëmijët

4. Videon e seminarit "Harmonia në familje"

5. Dëshira juaj është urdhëri juaj - Audio dhe Libri në formë digjitale


Secila nga këto pika të përmendura ka nënpika të cilat ju informojnë më shumë mbi atë që ofrohet nga ky seminar, nëse jeni të interesuar të lexoni më shumë, ju rekomandojmë të vizitoni linkun: https://www.mimozapower.com/harmonia-familjare


NOTE: Deri më datë 31 Dhjetor 2020, ky seminar ofrohet me cmim special për shkak festave të fundvitit për vetëm 37 EURO. Po, i gjithi ky material dhe trajnim 4 javor mund të jetë i juaji për vetëm 37 EURO, shpejtoni se oferta zgjat edhe pak kohë. Pas kësaj date, cmimi do kthehet në shifrën e mëparshme në 97 Euro.


Ju urojmë lumturi dhe shëndet gjatë festave të fundvitit,

I AM POWER https://www.mimozapower.com/harmonia-familjare273 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌