top of page
2023.PNG

Paketa me e fundit me librat me te fuqishem erdhi serish tek ju!

Updated: Dec 10, 2020

Paketa me e fundit me librat me te fuqishem erdhi serish tek ju, kete here do te keni te perfshire dhe super kursin e Suksesit dhe Prosperitetit dhe audioprogramin e Arritjes Deshira Juaj Urdheri Juaj. (format elektronik)


Ju Fitoni Falas Audiot dhe Librin e punës Dëshira Juaj është Urdhëri Juaj:


1. Ligji i Suksesit ne 16 Mesime--- Kush tha se nuk mund te behet? Cfare fitoresh ka arritur ne jeten e tij njeriu , qe e bejne ate te afte te gjykoje te tjeret?

2. Mposhtja e Djallit--- Vetebesimi ne vetvete eshte arme e prodhuar nga njeriu e cila e mposht djallin.

3. Shkenca e Pasurimit---Suksesi ne jete eshte te behesh cfare do ti te behesh. Ti mund te behesh gjithcka qe deshiron, vetem duke vene ne perdorim disa gjera dhe ti mund te kesh perdorim te llire te gjerave, kur te behesh mjaft i pasur per t’i blere keto gjera.

4. Shkenca e Madheshtise--- Te gjitha enciklopedite qe njeriu i ka shkruajtur, jane vetem ceshtje te parendesishme, ne krahasim me diturine e madhe qe mbahet nga mendja, ne te cilen njeriu jeton, leviz dhe ka qene.

5. Dollaret me duan mua---Individi duhet te jete i lire dhe derisa nevojat e jetes nuk jane te siguruara, ai nuk eshte i lire.


Vetem duke lexuar keto pjese te shkeputura nga keto libra te fuqishem, do te ju mjaftoje te kuptoni, qe sa vlere keni dhe sa potencial keni por e keni lene ne gjume.P.s. Investimi ne vete asnjehere nuk te nxjerr te humbur. Ju investoni per rritjen dhe jeten tuaj per askend tjeter.375 views0 comments

Commenti


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page