Pandemia e Madhe III: Përmbledhje të reja, kthimi dhe fotografia e madhe! David Wilcock

Ju sugjeroj ta shikoni kete video dhe 2 te tjerat ku David Wilcock shfaq informacionet qe do te ju duhen ne ditet ne vazhdim.

Nga çdo video që kam ndjekur deri më tani kjo më duket se ka informacionet më të sakta.

Për të kuptuar më në thellësi atë që flet David, ju sugjeroj të bëheni pjesë e Iam Power. Do ta keni më të lehtë këtë transformim.176 views2 comments

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌