top of page
2023.PNG

(PARAPAGIM)LIGJI I SUKSESIT NE 16 MËSIME 20 € PLUS POSTA 5€ INTERNACIONAL =25 €

Ligji i Suksesit në 16 Mësime u botua para Mendo dhe Pasurohu Nga Napoleon Hill.    Hill është I mirënjohur për kërkimet që bëri se çfarë I bën milionerët të jenë ndryshe nga njerëzit e zakonshëm. Gjashtëmbëdhjet mësimet në këtë libër në mënyrë të përsosur kristalizojnë gjithçka për të cilën ju keni nevojë të dini që të arrini sukses në këto kohëra të vështira ekonomike.    Shumica e librave të tjerë për vetë-ndihmë i marrin konceptet bazike nga ky libër. Sekreti dhe Fuqia e Mendimit Pozitiv, Milioneri afër meje dhe Ligji I Tërheqjes të gjitha I marrin objektet e tyre bazike nga kjo punë historike.     Tani ju mund ta merrni atë nga burrimi. Njëherë që të lexoni këtë libër ju do të kuptoni se çfarë ju jep avantazh disa njerëzve të caktuar në krahasim me çdo njeri tjetër. Duke ndjekur këshillat që janë të vendosura në këtë libër ju do të jeni një nga ato me avantazh. Është koha të ndaloni me hamendjet si do të ishte të jeni I pasur dhe filloi ta dini. Ky libër ka ndryshuar shumë jetëra dhe mund ta ndryshoj tuajën! 

Ligji i suksesit ne 16 mesime nga Napoleon Hill eshte para botimit, kush do te parapaguaj do ta marre me cmimi 20 euro, perndryshe nga momenti qe do te jete ne shitje çmimin e ka 29.9 euro. Ky është një manual per sukses te qendrueshem te cilin Kevin Trudeau e mbante me vete nga do qe shkonte, kjo me beri te studioj kete liber dhe ta perkthej ne gjuhen tone te bukur. Qe te siguroni kopjen tuaj me kete çmim është e patjetërsueshme regjistrimi juaj në këtë link: http://sunandstars.com.mk/libra?product_id=254

Nese nuk mund te paguani me viza kartelet te opcionet t pageses klikoni transfer bankar. Kur te keni perfunduar regjistrimin do te ju kontaktojmë për mënyrat tjera të pagesës.

Shihemi në sukses

Mimoza Thaqi mimoza88@yahoo.com

24 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page