top of page
2023.PNG

Parate jane e fundit qe ju nevoitet per te hapur Biznesin tuaj

Në këtë javë, ne do të mesojmë:

· rolet e një udhëheqësi dhe një menaxheri

· si të përdorni reagimet e te tjereve për vetë-zhvillim dhe zhvillimin e ndërmarrjes tuaj

· si funksionon modeli i biznesit familjar

· si punohet në një ekip

· roli i shërbimit ndaj klientit

· rrjetëzimi(nderthurja) për sipërmarrësit· bazat e marketingut.


Pjese nga Java 2 e biznesit per Fillestaret nese doni ta ndiqni kete trajnim aplikoni ketu: https://www.mimozapower.com/cmimet265 views1 comment

1 Comment


Shpresa Ramadani
Shpresa Ramadani
Jan 17, 2021

❤️❤️❤️❤️ na knaqe

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page