top of page
2023.PNG

Pas Kaosit vjen rregulli, Durim <3 🙏

Pas Kaosit Vjen Rregulli, duhet durim. Mos bëni panikë, mos u frikësoheni nga gripi, sa gripe kemi kaluar dhe ja ku jemi.

Një ditë të gjithë do ti themi lamtumirë kësaj bote, kësaj jete cila është ajo ditë askush nga ne nuk e di. Por nuk duhet vdekur çdo ditë nga frika, duhet jetuar me mirënjohje dhe falenderime për gjithçka të bukur që kemi dhe nuk e vlerësojmë.


Iam Power, është forca mendimit Pozitiv dhe energjisë Pozitive.


Ka dallim mes fjalës pozitive dhe energjisë Pozitive.


Nis ditën me Fjalinë Më të Fuqishme: “SOT UNË DO TA DUA JETËN TIME”


Shfleto në Nivelin Falas, Lexoni Lajmet Pozitive.


Dhe bëju anëtar në Iam Power.


"Çfarë përfitoni nga Niveli 1":


1. Audiot Si të Plotësoni dëshirën tuaj për 90 Ditë ( ose më pak)

2. Trajnimin: Si të gjeni qëllimin tuaj në periudhë prej 13 Javëve.

3. 11 Parimet që duhen mësuar përmendësh:

4. Video për të manifestur, para, të dashur, harmoni

5. Teknika për të liruar energjitë negative duke i transforumar në Pozitive


Mbi 180 Trajnime Për Të Jetuar të Lumtur Çdo ditë!

Ps: Nëse merrni nivelin 3 kurseni 104Euro, dhe jeni anëtar i përhershëm me ofertën aktuale!


414 views0 comments

댓글


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page