top of page
2023.PNG

Pasi për datë 7 Mars 2020 Vendet u mbushën, do të përsërisim të njëjtin Seminar me datë 04. Prill.

"SI TË SHËNDRONI IDENË TUAJ NË BIZNES"

Pasi për datë 7 Mars 2020 Vendet u mbushën, do të përsërisim të njëjtin Seminar me datë  04. Prill. 2020!"Prej A deri ZH Si të Hapni Biznesin Tuaj dhe Ku Të gjeni Financat."


Kjo është e parezistueshme që të mos merrni Pjesë në Këtë Seminar. ( Të gjithë adresat e financimeve në Slide që do të ju nisim në email)


 “SEMINARI I ËNDËRRAVE TË JUAJA” Do të bëj një ndyshim DRASTIK në kualitetin e jetës tënde. Ti nuk rezikon asgjë. Seminari nuk e ka çmimin e vërtetë sa duhet të jetë në të vërtetë, në vend se të investosh edhe ti 10 vite për të gjet formulat e sakta si unë, investo një ditë dhe mer udhëzuesin e saktë (askush nuk e bën këtë dhe ne jemi në dyshim a duhet bërë, a është mirë ti dijnë pjesëmarrësit këto informacione).


P.S. Prandaj pasi pjesëmarrësit marrin konfirmimin ne ju dërgojmë testimin të shohim se sa janë të gatshëm për një ndryshim të tillë. Sepse duket e thjeshtë ajo që ju themi të bëjnë por sa do ta bëjnë është pyetja.Pasi plotësojnë testimin ne e dijmë saktë se grupa e rradhës në çfarë forme do ta marrë materialin. Që ta aplikojë dhe të  ketë rezultat. Por përdorim formula ekzakte për pjesëmarrësit që ata në formë natyrore të rriten dhe të ndërtojnë biznesin e tyre në formën e duhur.


"9 Orë intenzive, askush nuk do ta dijë se ju jeni në një Seminar," nuk ka foto, as video, planifiko kohën tënde që të marrësh Udhërëfyesin Jetësor për ndryshim dhe ritje.


Jo vetëm në biznes por edhe jetë, sepse të gjithë formulat janë të sakta për të dy aspektet.


BONUS do të fitoni: Audion e seminarit që ta dëgjoni përsëri kur të keni vështirësi në kujtesë të asaj që dëgjuat, sepse mendja jonë shumë shpejt harron dhe të marrin zakonet e përditshmërisë...Ju Mirëpresim me shumë përzemërsiMimoza dhe Avni ThaqiPS. Mos i thoni të tjerëve ku do të shkoni, askush nuk do që ju të arrini sukses dhe kjo është fenomen tokësor shumë i përhapur. Mos harroni 1 mendim negativ është helmi i gjithë ëndërrave tuaja, mbani për vete deri sa suksesi juaj të flet zëshëm
97 views1 comment

Recent Posts

See All

1 comentario


❤️❤️❤️❤️

Me gusta
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page