top of page
2023.PNG

Plani juaj i veprimit të kërcimit kuantik!


Lexoni-shumë e rëndësishme!

Ju ecni fjalën tuaj dhe nuk do ta bëni kurrë kurrë kurrë kurrë Asnjëherë mos e ndani dyshimin tuaj,kurrë. Pa marrë parasysh se çfarë ndodh. Ju kurrë nuk ndani dyshimin për një propozim biznesi me askënd. Në çdo rrethanë. kurrë. As me bashkëshortin.

Mimoza Thaqi i jep 7 hapa drejt super suksesit që mund t'i ndërmerrni për të krijuar pasuri kuantike për veten tuaj. Ajo i ka përmbledhur të shtatë hapat me saktësi të madhe. Ky është hapi i pestë në një seri hapash që kemi për të ndarë në seminarin e endërrave 1 dhe 2.

Hapi i pestë: Planifikoni planin tuaj të veprimit të kërcimit kuantik!

Nëse nuk mund ta blesh lumturinë me para, nuk di ku të blesh.

Mendimi i kërcimit kuantik mund të ndahet në parime shumë të thjeshtuara.

Rritja është - rritja sa më shpejt që të jetë e mundur, duke e bërë atë moralisht, etikisht dhe ligjërisht. Kur rriteni në mënyrë eksponenciale, punonjësit tuaj gjithashtu fillojnë të presin rritje të konsiderueshme.

Mimozës i pëlqen një biznes që nuk mund ta kapësh në numra, në të cilin mund të shkruash çdo gjë për të dhe të mos gënjehesh, si trillime.

Fitimet pas tatimit janë gjithmonë neto!

Ne dëshirojmë që ju të krijoni një strategji përparimtare se si mund ta bëni biznesin tuaj të rritet dhe çfarë mund të bëni me të.

Fizikanët që bëjnë mekanikën kuantike vërejnë se grimcat i bëjnë këto kërcime pa përpjekje të dukshme dhe pa mbuluar të gjitha bazat midis pikës fillestare dhe mbarimit. Kjo është ajo që ndodh në fizikën kuantike. Atomet dhe neutronet thjesht kërcejnë gjithandej. Ata nuk kanë energji dhe kështu duhet të filloni të mendoni. Nëse kjo do të thotë t'ia kaloni biznesin partnerit ose punonjësve tuaj, duhet të mendoni në këtë mënyrë.

Kërcimet kuantike kërkojnë që ju të merrni ofensivën. Ju nuk mund të arrini fitime eksponenciale dhe suksesin tuaj nga një qëndrim mbrojtës. Nuk mund të qëndroni në një qëndrim pasiv dhe të bëni një kërcim kuantik.

Shumica e njerëzve nuk luajnë për të fituar. Ata nuk luajnë. Ata kanë qëndrim mbrojtës për të mos humbur asetet që kanë, sepse nuk kanë besim se mund ta bëjnë përsëri ose e dinë se çfarë kanë marrë me fat dhe jo me dizajn. Nëse jeni të sigurt, mund ta bëni përsëri, dhe nëse jeni të sigurt se si e keni bërë atë, atëherë mos u shqetësoni për këto gjëra. Mimoza nuk ka dyshim se ajo do të jetë e suksesshme në të gjitha sipërmarrjet në të cilat do të hyjë.

Mimoza di si të krijojë një ekip

Mimoza e di se struktura ndjek strategjinë

Mimoza e kupton se qëllimet nuk duhet të jenë realiste

Mimoza di si t'i motivojë njerëzit - duke përdorur para

Mimoza e di që është e lehtë

Këto Seminare janë të vështira për këdo që nuk e di se është aq e lehtë sa është për t'u kuptuar. Disa nga njerëzit e kuptojnë se sa e lehtë është dhe nuk shqetësohen për gabime, sepse nuk ka rëndësi se çfarë thonë budallenjtë. Ndonjëherë budallenj janë bashkëshortët ose prindërit tuaj, partnerët tuaj të biznesit ose miqtë tuaj.

Të gjithë janë të aftë të bëjnë një kërcim kuantik. Madje edhe më të frikshmit . Shumica e njerëzve me performancë të lartë nuk do t'ju thonë se sa e lehtë është sepse nuk duan t'ju edukojnë, sepse nëse të gjithë arsimohen, do të jetë më e vështirë. Nuk është aq e vështirë. Ju jeni gati për të bërë lëvizjen tani.

Mos humbisni kohë për gjëra që nuk mund t'i ndryshoni. Prandaj, është jashtëzakonisht e rëndësishme që kur jeni duke punuar në planin tuaj të qëllimit, vendosni një kolonë në anën e djathtë dhe sigurohuni që të mos i përfshini ato ndryshime në njerëz ose subjekte sepse plani juaj duhet të jetë ndryshuar. Nëse plani juaj nuk tregon dhe dikton ndryshim, atëherë nuk po bëni diçka siç duhet. Sipas përkufizimit, planet tuaja duhet të tregojnë ndryshim.

Për të arritur rritje të tepërt , duhet të shmangni gabimet e shmangshme dhe t'i lini sukseset tuaja të ecin rrugën e tyre. Disa gjëra që po bëni po pengojnë suksesin tuaj, si p.sh. përballja me një bankë që nuk mund t'ju çojë në nivelin tjetër. Ju mund ta shmangni këtë sepse është një gabim i shmangshëm. Ju mund ta dini intelektualisht se diçka duhet bërë. Nëse po qëndroni me atë bankë, ose nëse qëndroni me atë avokat ose kushdo tjetër që nuk ju çon në nivelin tjetër, po humbisni kohën tuaj. Ju mund ta ndryshoni atë. Pra, ka disa gjëra që mund t'i shmangni ose ndryshoni në jetën tuaj.

Përqendrohuni në sukseset tuaja të ardhshme dhe harroni dështimet tuaja të së kaluarës. Shumica e njerëzve kanë dështime në biznes. Disa kanë suksese të mëdha. Natyra njerëzore ka një tendencë për të na bërë të kalojmë kohë duke i përkëdhelur vetes. Ne gjithashtu duhet të lavdërojmë veten për sukseset tona. Por ju nuk duhet të ndaleni në asgjë që keni bërë gabim. Mendoni vetëm se ku duhet të shkoni më pas.

Duhet të kesh dëshirë të zjarrtë dhe përkushtim total.

Ekzistojnë dy mënyra themelore për të drejtuar një biznes:

Shefi vendos qëllimet dhe të gjithë të tjerët i ndjekin

Kërkojuni punonjësve të nivelit më të ulët të deklarojnë objektivat e tyre dhe më pas zhvendoseni planin në nivelin tjetër derisa të arrijë majën


Ju duhet t'i kuptoni këto gjëra.

Mimoza e zhvilloi planin e saj pasi bëri rreth 20 mijë gabime.

Nga një formë ideje në ekzekutim

Sa herë që humbni fokusin, prekni kokën në anët 5-6 herë me të dyja duart dhe mbuloni veshët. Gurutë thotë se ju kthen fokusin. Mimoza e bën atë gjatë gjithë kohës.


· Ju mirëpresim!

Kuota për pjesmarrje: me çmimin special deri më datë 1 Maj 2022 167 Euro

Përfshihen:

2 ditë të seminarit

Fjetja 1 natë në Hotel and Spa Brezovica *****,

Mëngjesi

Për të marrë pjesë në këtë seminar ju lutem na konfirmoni duke ju pergjigjur kësaj ftese, vendet janë të limituara, prandaj e shtymë konfirmimin tuaj edhe 2 ditë, liderët vendosin në periudhë 48 orëshe dhe nuk e ndryshojnë vendimin e tyre.

Ps: Për më shumë info reth seminarit klikoni këtu:

166 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page