Po qe se mund të jesh i dashuruar pa u çmendur nga dashuria!

Fb Post Mimoza Thaqi

June 8, 2009 at 2:23 PM

* Po qe se mund te shohish te shkatruar vepren e jetes, dhe pa e hapur gojen ti vishesh punes prap,


* Ose te humbasish ne nje dore fitimin e 100 duarve, pa nje gjest pa nje psheretime,


* Po qe se mund te jesh dashuruar pa u cmendur nga dashuria


* Po qe se mund te jesh i forte pa e humbur butesine*


* Ose te degjosh gojet e liga te nxjerin genjeshtra per ty, pa thene ti as edhe nje fjale te vetme.


* Po qe s e mund te qendrosh ballelarte duke qene popullor

* Po qe se mund te qendrosh popull duke keshilluar mbreterit


* Dhe po qe se mund ti duash te gjith miqt e tu si vllezer, Pa qene asnjeri prej tyre gjithcka per ty


* Po qe se di te mendosh ,te shohish e te njohish te enderosh pa u bere kure endra zoti yt.


* Te mendosh pa qene vecse nje mendimtar

* Po qe se mund ta takosh triumfin pas disfates,dhe ti presesh keta dy genjeshtare ne te njejten menyre.


* Po qe se mund ta ruash kurajen dhe koken ,kur te tjeret do ta humbin*Po qe se mund te jesh i ashper pa qene kure i zemeruar


* Po qe se mund te jesh trim pa qene kure i pakujdesshem


* Po qe se di te jesh i mire,po qe se di te jesh i urte, pa qene moralizues dhe pedant


* Atehere mreterit, zoterit, fitorja, do te jene gjithmone sklleverit e tu te bindur ,


DHE CESHTE ME E MIRA SE MBRETERIT DHE LAVDIA?

DO TE JESH NJERI BIRI IM!


Motivohu çdo ditë me Iam Power

Bëju anëtar falas tani:

Kliko këtu


Për trajnim me pagesë


Kliko Këtu

195 views3 comments

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌