top of page
2023.PNG

PROBLEME ME VETEBESIMIN? EJA PAS PAK NE TAKIM DHE MERR PERGJIGJEN TENDE!Kuptoni se si ta vleresoni veten me shume dhe ne kete menyre te arrini jeten e lumtur qe gjithmone keni deshiruar.


Spikera dhe mentorja e mrekullive zonja Mimoza Thaqi do tju udhezoje sonte per nje jete te plote dhe te gezueshme.

Kur? 20 Qershor ora 20:00

Ku? Ne zoom


Ky eshte nje trajnim për vetëvlerësimin dhe rëndësinë e një sjelle ndryshe me veten.

Trajnimi eshte i limituar per 100 persona prandaj te paret që futen ne Zoom kane perparesi.

Pas regjistrimit, do të merrni një email konfirmimi që përmban informacione rreth bashkimit në takim.


Mos harroni, mundesite vijne per ata qe i presin, per ata qe duan ta ndryshojne jeten e tyre, per ata qe marrin vendim!


Ps: shume elemente surprize do te jene gjithashtu pjese e ketij takimi!


Eja Tani dhe apliko mesimet ne Takim!


261 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page