top of page
2023.PNG

Programi per Seminarin "Komandoni para dhe Dashuri"

Ky eshte programi per seminarin " Komandoni Para dhe Dashuri ne jeten tuaj"

Ju sygjerojme ti degjoni me kujdes, oraret dhe gjithcka tjeter qe perfshihet ne kete program.
25 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page