top of page
2023.PNG

PROSPERITETI FINANCIAR

PROSPERITETI FINANCIAR

Ky seminar u mbajtë në Milano të Italisë dhe ju mund të ndiqni të gjitha mësimet e fuqishme në Platformen Iam Power.

Paratë janë emocionale, jo matematikore. Trajnim që ju mëson ti Mjeshtroni Paratë.

11 parime që do të ndryshojnë jetën tuaj financiare përgjithmonë!

Merrni vendimin më të rëndësishëm në jetë nga

Mimoza Thaqi, CEO Iampower ju do mësoni:

● Paraja nuk ka fuqi në vete, vetëm fuqia që ju i jepni

●Kuptoni se 99% e pasurisë është psikologjike

● Mësoni të përdorni ligjin e tërheqjes

Ky seminar në të vërtetë nuk ka të bëjë me paratë:

Bëhet fjalë për përmbajtjen emocionale që paratë kanë mbi ju dhe si ato emocione ndikojnë në mënyrën se si shpenzoni, merrni hua dhe kurseni. Gjithashtu është një mesazh shprese. ju ndihmon të kuptoni më thellë perceptimet tuaja emocionale për paratë dhe për t’ju dhënë një sistem të plotë për menaxhimin e financave tuaja personale që të ndryshoni totalisht jetën tuaj.

• Si të Dilni nga borxhi

• Si të Fitoni menjëherë kontrollin e financave tuaja personale.

• Si të Përmirësoni marrëdhënien tuaj me bashkëshortin dhe mos debatoni kurrë përsëri për paratë.

• Kuptoni se si të paguani ligjërisht deri në 50 % më pak taksa

çdo vit.

• Kurseni 10 % të të ardhurave tuaja bruto dhe jini në gjendje të parashikoni sa para do t’ju duhen për të dalë në pension.

Brenda këtij trajnimi do të filloni të mësoni një sistem që do t’ju ndihmojë të shkoni në rrugën drejt lirisë financiare personale dhe vetëbesimit më të madh.

Ju gjithashtu do të drejtoheni në një rrugë emocionale, e cila do t’ju ndihmojë që ju të shihni më qartë veten dhe mënyrën se si i shikoni paratë. Kundërpërgjigje çfarë mund të keni mësuar gjatë viteve.

BËHUNI KRIJUESI I JETËS TUAJ

Bëhuni mjeshtër parash dhe do të zotëroni gjithashtu jetën tuaj. Ju nuk jeni menaxher i rrethanave të jetës suaj – përkundrazi, ju jeni krijuesi i jetës suaj.

Si krijues i jetës suaj, ju mund të zhvilloni një uri që shkatërron frikën tuaj nga dështimi dhe ju fuqizon të dilni dhe të ndiqni ëndrrat tuaja.

Megjithëse vetëm 1% e lojës së parave është mekanikë, juve ju nevojiten mjetet e duhura për të zotëruar këtë pjesë të ekuacionit.

KUPTONI CILA ËSHTË FUQIA PËRFUNDIMTARE

Ky nuk është një SEMINAR mesatar i edukimit financiar. Është një strategji e ndërtuar në stilin e Mimoza Thaqit që do t’ju ndihmojë të vini në veprim një plan dhe të revolucionarizoni financat tuaja.

Nuk është vetëm çështje për paratë, por për gjendjen mendore. Kur ju jeni të palëkundur, ju keni një vetëbesim të qëndrueshëm edhe në mes të stuhisë.3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page