top of page
2023.PNG

Pse ankohet? Kur nuk pranon keshilla?

Cfar mund te jete nje dicka qe gjithnje te ben te duash te ju ndihmosh te tjereve?

Pse te tjeret mendojne se ndihma mund te jete vetem e anes materiale?

Pse te thone me jep ti mua para se mend kam sa te duash?

Po nese ka mend sa te doj, pse nuk e ka te manifestuar ne realitetin e tij fizik anen materiale te kesaj bote?

Pse nuk i perdor mendimet e tij te fitoj dicka vete e jo te prese nga tjetri? Ku valle i shkojne mendimet ketij personi? Pse valle nuk do te ndryshoje mendimet e tij? Pse ankohet? Kur nuk pranon keshilla?"Eksperienca ime më ka mësuar mua se njeriu I cili dorëzohet kur është aq afër suksesit sa që situata që ai e quan dështim e ka mundur atë, sepse vetëm në rastet e këtij lloji ai është I detyruar të mendojë. Nëse ai mendon saktësisht, dhe me këmbëngulësi, ai zbulon se të ashtuquajturat dështime zakonisht nuk janë asgjë tjetër vetëm një sinjal për të riarmatosur veten me një plan të ri ose synim. Shumica e dështimeve janë pasojë e limitimeve që njeriu I cakton në mendjen e tij. Nëse ata do të kishin kurajon që të shkojnë një hap më tej, ata do të zbulonin gabimine tyre."

Sharon LechterLIRONI AFTËSITË TUAJA VETËBESIMI-ÇELËSI JUAJ! Data:30 Maj 2020 Vendi: Internet Online Ora: 16:00-20:00 Konferencë Online: “Ti mund ta bësh diçka, nëse beson se mund ta bësh atë!” ! Çmimi: € 47 Falas: Iam Power Niveli 1 ( 180 Trajnime për Jetë Pozitive) Falas: Udhëhiqni veten në Kohëra Krizash! ( 4 Orë video ) Blej Tani APLIKO TANI

MOS PYET SA KUSHTON PJESMARRJA, POR SA KUSHTON MOS-PJESMARRJA  NË EVENTE TE TILLA!

195 views0 comments

Comentarios


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page