TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Pse ata, nuk duan që ju të mësoni nga KT?

😤Baza numer 1 e nje jete te kompletuar, cilin ju e degjoni, keshillat e kujt i ndiqni, nga cili njeri mesoni?

A e ka ai ate qe ju e deshironi apo vetem behet kinse e ka, apo vetem shtiret sikur e ka...Kujdes ne kete pike 24/7, kur dikush ju keshillon vetem benja pyetjen vetes a e ka ky njeri ate qe me meson mua apo vetem po behet sikur e ka, degjoni zemren tuaj ajo ju thote te verteten, degjoni ndjesite tuaja ata jane udherefyesi juaj me i mire besoni madheshtise qe eshte brenda jush. Askush nuk ka te drejte te na genjej...

Prandaj Kevin Trudeaun e quaj mesuesin me te mire ne planet sepse ai te cel syte nga llojll lloj sharllatani qe na shfaqet si mesues.

Shikoni videon.

Ps: Për të marrë mësimet e sakta abonoheni në Iam Power Niveli 1 mbi 180 trajnime Online:

294 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌