top of page
2023.PNG

Pse duhet të mendoni në Përmasa të Mëdha?

Ka vite e vite që shkruaj në rrjetet sociale se Mendimet janë Shumë të fuqishme, Se mendimet janë Gjëra, se nga Mendimet krijohet çdo gjë.


Por ju sikur nuk doni të besoni këtë edhe pse doni ta besoni. Por tani po të them ty po ty që lexon tani, çfarë mendon 24 orë në ditë?


Nëse mendon për sukses, lumturi, gëzim arritje të përgëzoj, po sa orë në ditë mendon për këtë?


Sekreti më madhështor në botë është:


"JU BËHENI AJO PËR TË CILËN MENDONI PJESËN MË TË MADHE TË DITËS"


Nëse nuk mund të arrini këtë shpejt ju sugjeroj të përfitoni nga ofertat e fundit të trajnimit me mua, sepse koha ime është shumë e limituar dhe kam ndarë kohë vetëm për 9 persona ti trajnoj dhe të ju ndryshoj një herë e përgjithmonë frekuencën e manifestimit drejt gjëerave që doni...


Trajnimet për ata që aplikojnë tani do të fillojnë vitin e ardhëshëm sepse për këtë vit jam full dhe nuk do të kem mundësi kohore. Por çfarë dua të ju them është se nëse aplikoni tani dhe merrni njërin nga trajnimet 6 mujore ose 1 vjeçare do ti merrni me çmimin e këtij viti.

Pas 2020 çmimet do të riten 2 deri 3 herë, sepse vërtetë nuk më premton koha.


Po mos u brengosni se une kam trajnuar persona që do të ju trajnojnë juve dhe ata do të jenë super gati në 2021 të ju ju udhëheqin hap pas hapi në arritje.


Ajo që dua të ju them ëshët se vërtetë do të kenë fatin më të madh në botë ata që do të marrin trajnimin tani dhe të trajnohen nga unë direkt, sepse kam shumë gjëra të ju mësoj por të jua mësoj siç duhet dhe jo vetëm aq...por të dini se pas vetëm orës së parë ju asnjëherë më sdo të jeni të njëjtë. Mos të flasim pas 6 muajsh apo 1 viti.


Këtë ju garantoj nëse ju do të jeni të gatshëm ti ndiqni instrukcionet e mia. Por nëse e shoh se smë dëgjoni parat jua kthej dhe sdua të humbas kohën time dhe tuajën.


Merrni më shumë informacione për trajnimet tona individuale:


P.S.: Besimin që unë kam në vete do ta përcjell te ju, gëzimin që unë kam do ta përcjell te ju, suksesin që unë kam do ta përcjell te ju...dhe jeta juaj nuk do të jetë kurrë më e njëjtë:

455 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page