Pse eshte i rendesishem Fokusimi juaj per Sukses?

Aq e rendesishme eshte kjo per suksesin tuaj sa qe do te habiteni se pse deri tani nuk keni vepruar keshtu...

Ne kete trajnim do te merrni esencen e fokusimit dhe nese pas kesaj perseri nuk keni fokus ose nuk keni seriozitet per jeten tuaj ose nuk i jepni aspak rendesi se cfare po ndodh me jeten tuaj, vetem po jetoni sa per te jetuar...


Nese mendoni keshtu ky trajnim nuk eshte per ju!


Sepse ky trajnim eshte nje hap shume i rendesishem i karieres suaj apo suksesit tuaj.

Dhe personat serioz qe vertete duan te ndryshojne jeten e tyre ky trajnim ju duhet si ajri qe e thithin.


Jane teknika te provuara shkencerisht, me studime se funksionojne...

Merrni 7 Parimet madhore te FOKUSIMIT... në webinarin e rradhës...

Përdorni...

Arrini SUkses.


Qëllimi jonë është suksesi juaj. Prandaj ju vlerësojmë shumë për seriozitetin tuaj.

Aplikoni këtu për pyetësorin që zgjat 2 minuta që të kuptoni a ju duhet ose jo ky webinar.


Apliko për më shumë informacione
286 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌