top of page
2023.PNG

Pse libri "Magjia E Të Folurit Pozitiv" është kaq i çmuar? Përgjigjen e jep presidenti!


Libri Magjia e të Folurit Pozitiv është një perlë e cila ka rrëmbyer zemrat e shqiptarëve jo vetëm në trojet shqiptare por në mbarë botën ku ka vëllezër e motra shqipfolës.


Një mrekulli e tille po lexohet nga të vegjël e të mëdhenj dhe jemi kaq të lumtur për këtë sepse e dimë mirë se, vetëdija kolektive që po krijohet është e mahnitshme!Pse ky liber është kaq i rëndësishëm?

Përgjigja gjendet në butonin ngjyrë portokalli më poshtë:

Presidenti e çmon këtë libër dhe autoren, zonjën Mimoza Thaqi në nivelet më të larta të mundshme.

A nuk është kjo dicka për të cilën ja vlen të hulumtojmë më shumë se pse ndodh kështu?

Çfarë ka në këtë libër?

Çfarë sekreti fshihet në këtë libër?

Çfarë fuqie manifestuese kanë sekretet dhe teknikat e këtij libri?


Vetëm kur ta lexosh do ta kuptosh!

Rezervo kopjen tënde tani dhe merr mrekullinë në duart e tua:


18 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page