TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Pse meshkujt acarohen kur marrin këshilla nga femrat për të ndryshuar...

Çdo sugjerim nga gruaja burri e merr si kërcënim, dhe i aktivizon aftësitë e tij vetëmbrojtëse. Prandaj ne femrat habitemi pse meshkujt dalin jashtë kontrolli kur ne ju themi të bëjnë diçka që duhet bërë.

Nuk e kuptojmë pse sjellja e tyre aty për aty ndryshon dhe tani na shohin si armiq nga të cilët ata duhet të mbrohen. Dtth qoftë një sugjerim të dhënë për dikë tjetër, qoftë nëse ne duam të ju tregojmë atyre një histori të dikujt tjetër, qoftë nëse ne kritikojmë dikë tjetër, ata të gjithën e marrin mbi vete dhe aktivizohen në vetëmbrojtje duke u mundura të na japin arsye ose zgjidhje të menjëhershme të problemit.


Çdo gjë e perceptojnë si mekanikë dhe në formë mekanike duan të gjejnë pjesë përbërëse për çdo makineri që nuk funksionon.


Ndërsa ne femrat nuk kërkojmë zgjidhje të menjëhershme, ne duam dikush të na dëgjojë, dikush të na kuptojë dhe dikush të na dashurojë. Por gjithashtu duam që ta shohim burrin tonë në maje të suksesit dhe të lumtur me rregullimet e përditshme që bën.


Konsideroni kërë opinion sa herë që të keni konflikte me njëri tjetrin.


Mimoza Taqi

August 7, 2019 at 2:20 PM


P.S.: Për të ndryshuar se pari duhet ndryshuar vetvetja...si ta bëni këtë merni me shumë info:

nga oferta speciale e Iam Power


580 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌