top of page
2023.PNG

Pse ne dështojmë, në jetë, në biznes dhe në shoqëri...

Pse ne dështojmë, në jetë, në biznes, në shoqëri. Sepse nuk kemi besim më te askush dhe në asgjë.


Prandaj dështojmë. Asnjë platformë politike nuk na jep besimin e plotë me zero dyshim, nga vjen kjo nga ajo që ka ndodhur në të kaluarën, nga dështimet e mëdha dhe zhgënjimet e mëdha.


Mendoni pak për këtë!

A është mirë të jetojmë pa besim?

A është mirë vetëm të nxjerim në pah dukuritë negative?


A ju kujtohet kur të gjithë besuam se do të fitojmë lirinë e fituam?

Le ta bëjmë përsëri atë le të besojmë se një fuqi madhështore që do të krijohet nga shumë mendje të njëjta do të na rikthejë besimin në liderët tonë dhe ata do të bëjnë më të mirën e tyre për ne.


Ne ju japim votën por jo besimin, dhe kjo e bën gjithë dallimin.

Beso dhe fito, dysho dhe ngelu pa të.192 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page