top of page
2023.PNG

PSE REZOLUTA E VITIT TË RI NUK FUNKSIONON

PSE REZOLUTA E VITIT TË RI NUK FUNKSIONON Kur filloni vitin tuaj të ri, me siguri keni optimizëm, vendosmëri dhe motivim. Sidoqoftë, nëse e vendosni gjithë atë energji drejt rezolutës së Vitit të Ri… me shumë mundësi do të dështoni. Dhe jo, nuk do të fajësoheni këtu. Sepse ideja e rezolutave të Vitit të Ri në vetvete është e metë ... Ja çfarë dua të them Le ta përdorim humbjen e peshës si shembull ... Kur dikush bën një rezolutë të Vitit të Ri për të "humbur peshë", ja se si shkon zakonisht: - Ata kanë fituar shumë peshë pas të gjitha darkave të Vitit të ri ... - I thoni vetes "Unë do të humbas peshë!" ... - Vendosni qëllime shëndetësore dhe tërhiqeni ... - Shkoni në një palestër dhe merrni një anëtarësim në palestër ... - Shkoni në palestër për dy javë ... - Bleni 1 libër diete ... - Bleni 10 libra diete, vetëm në rast se i pari nuk punon ... - Shikoni një reklamë për pajisjet e palestrës dhe blini atë ... - Asnjëherë nuk përdorni pajisjet e palestrës dhe I leni të mbledhin pluhur ... - 2019 mbaron dhe ... Ata janë akoma me të njëjtën peshë. Pse ndodh kjo? Sepse rezolutat e Vitit të Ri nuk ju japin qartësi. Kjo ju jep një ide të mirë se ku dëshironi të jeni, por JO çfarë të bëni. Pra, si ta zgjidhim këtë? Harrojeni rezolutat e Vitit të Ri. "Matësi I Suksesit" rezultati që dëshironi në vend. [Nëse doni të zbuloni aftësinë numër një të të ardhurave të larta që mund t'ju ndihmojnë suksesin financiar të "Matësi I Suksesit" ", Niveli 1 në Iam Power.] Çfarë'dua të them me "Matësi i Suksesit" "? Epo, le të përdorim paratë si shembull pasi ne lehtë mund t'i përcaktojmë ato. Që ju të arrini qëllimin tuaj financiar vjetor, duhet të njihni Q.A.D. tuaj. Q.A.D. qëndron për Qëllimin e të Ardhurave Ditore. Dhe ja si funksionon: Le të themi që ju doni të bëni € 10,000 në muaj. Tani ndani atë numër me 30 ditë. 10,000 € / 30 ditë = 333,33 € Le ta rrumbullakosim deri në 350 €. Kjo është sa ju duhen çdo ditë për të arritur në 10,000 € në muaj. Tani, kemi qartësi. Sepse çdo ditë mund të pyesni veten, "çfarë po bëj për të më lëvizur PËR 350 € sot?" Dhe nëse keni arritur 350 €, kjo do të thotë se keni arritur qëllimin tuaj të të ardhurave ditore. Nëse e keni arritur qëllimin tuaj të të ardhurave ditore ... do të arrini qëllimin tuaj të të ardhurave javore. Nëse e keni arritur qëllimin tuaj të të ardhurave javore ... do të arrini qëllimin tuaj të të ardhurave mujore. Nëse e keni arritur qëllimin tuaj të të ardhurave mujore ... do të arrini qëllimin tuaj vjetor të të ardhurave. Çdo ditë, ju do të dini nëse po shkoni drejt qëllimit ose ju mungon caku. Tani, nëse doni një mënyrë të sigurt për të arritur qëllimin tuaj të ardhurave ditore në mënyrë të vazhdueshme ... Unë u kam kërkuar disa prej studentëve të mi të lartë të hapin kalendarët e tyre këtu për t'ju ndihmuar të zbuloni atë mënyrë të sigurt për ju. Do t'i bëjë gjërat kristal të qarta për ju se çfarë duhet të bëni çdo ditë ... duke filluar nga sot. Shihemi në Suksese Mimoza Thaqi P.S. Ka shumë aftësi të ndryshme me të ardhura të larta që mund të zhvilloni për të "matësin e suksesit" në rrugën tuaj drejt suksesit financiar. Nëse doni të dini sa I keni mjeshtruar mësimet në Iam Power, gjithmonë mund të bëni testimin e Nivelit 1 dhe të shikoni se ku jeni dhe të vazhdoni duke u ritur që të arrini nivelin 2, 3 dhe (4 ku shfaqen hapat e saktë se ku ti gjeni paratë në trajnimet 1 në një) Klubi Juaj Iam Power


14 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page