TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Pse të gjithë duan të më largojnë nga e vërteta ime?

Situata e fundit boterore, shteterore, qytetare sjell tek njerezit shume konfuzion, kaos, frikë për të sotmen apo të nesërmen.

Cilën do anë ta dëgjosh të ngulisin vetëm frikë, po dëgjove qeveritë ata dalin me numra të vdekurish ( dhe frika nga vdekja është frika më e madhe e njerëzimit), po dëgjove anët konspirative ata të shfaqin reziqet dhe çfarë po pregadit dikush që është gjoja më I fuqishëm se ne për të na zhdukur si race njerëzore dhe për të reduktuar numrin e popullsise me vakcina, mikroçipe, 5G etc… përsëri edhe këto na kërcënojnë me frikën nga vdekja!

Të dy anët mbjellin frikën apo e kam gabim? Tani ju si qenie njerëzore me prejardhje hyjnore pse ndikoheni nga këto lajme cilat do qofshin ato? Në të dy rastet ju merret fuqia e juaj përderisa reklamohet vetëm frika. Ajo që unë për veten bëj të mos ndikohem nga këta sepse çdo ditë në inbox më dërgojnë video të tilla është se I shikoj me neutralitet, I vëzhgoj e di se është iluozion, vision I dikujt tjetër, opinon I ndonjë mendje tjetër. Ju keni menjdjen tuaj, fuqinë tuaj në brendinë tuaj edhe ju mund të vendosni të ndryshoni këndvështrimin dhe të bëni të vetmen pyetje që bëj unë. Pse të gjithë duan të më largojnë nga e vërteta ime?
142 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌