top of page
2023.PNG

Psikologjia e suksesit 1 (Arti për të fituar miq dhe pushtet )Psikologjia e suksesit 1 (Arti për të fituar miq dhe pushtet ) nga Dale Carnegie.

Libri i parë i kësaj serie synon t'ju mësojë se si të krijoni marrëdhënie të ngushta emocionale me njerëzit, të zhvilloni dhe inkurajoni të përdorni aftësi të pashfrytëzuara sociale.

"Psikologjia e Suksesit 1: Arti për të Fituar Miq dhe Pushtet" nga Dale Carnegie është një burim i pasur me këshilla për të arritur suksesin personal.

Disa nga mesimet kyçe të librit janë:

1.Marrja e iniciativës: Duke qenë i proaktiv, duke marrë iniciativën dhe duke qenë aktiv në ndërtimin e marrëdhënieve është një mjet për të fituar miq dhe influencuar njerëzit.

2. Përfitimi nga interesimi për të tjerët: Duke treguar interes për të tjerët, dëgjuar ata dhe njohur nevojat e tyre, ju mund të krijoni marrëdhënie të fuqishme dhe të fitoni besimin e tyre.

3 . Përshëndetja me një buzëqeshje: Buzëqeshja është një mjet i fuqishëm për të bërë njerëzit të ndihen të mirëpritur dhe të relaksohen rreth jush.

4. Flisni me respekt: Tregoni respekt dhe kujdes për mendimet dhe opinionet e të tjerëve. Kjo ndihmon në ndërtimin e miqësive.

5. Përgatitja për kritikë: Nëse është e nevojshme të jepni kritikë, bëni këtë në mënyrë të diplomuar dhe të kujdesshme, duke mos lënduar egon e tjetrit.

6. Nxitja e ideve të të tjerëve: Inkurajojini të tjerët të ndajnë mendimet dhe idetë e tyre. Ky është një mënyrë e mirë për të fituar influencë dhe pushtet.

7. Mësimi nga gabimet: Mësoni nga gabimet dhe përmirësohuni. Gabimet janë një mënyrë e rëndësishme për të zhvilluar veten tuaj.

Këto janë vetëm disa prej koncepteve themelore të librit të Dale Carnegie për të fituar miq dhe pushtet. Për të kuptuar më shumë, është e rekomandueshme të lexoni librin për njohjen e detajeve dhe shembujve specifike.

Çmimi 5€

Posta për Kosovë 2 €

Shqipëri 5 €

Maqedoni 130 den.

Iampower.al

23 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page