top of page
2023.PNG

Puntata e fundit: SEKRETET E NJE JETE TE SUKSESSHME!!!


Ja ku jemi ne puntaten e fundit te ketij webinari te mrekullueshem 6 javor!

Kemi kaluar jave pas jave me mesime, materiale dhe energji te jashtezakonshme dhe per kete me te vertete jemi shume te lumtur dhe krenar!


Ne javen e 6 do te kemi ligjerues zotin Avni Thaqi dhe mesimet qe vijne prej ketij mentori jane mesime elitare dhe te mrekullueshme.


Avniu do te na flase per sekretet e nje jete te suksesshme dhe mezi presim ta degjojme:


Cfare do te thote nje jete e suksesshme?

Cilat jane sekretet e nje jete te kompletuar?

Pse shume nuk arrijne ta bejne dot dallimin midis jetes se suksesshme dhe jetes se pasuksesshme?

Teknika dhe ushtrimet qe nuk duhen neglizhuar per te arritur tek jeta qe ne duam te kemi!

Sa eshte intervali kohor per te arritur jeten e suksesshme? dhe shume diamant qe do behen publike nga mentori yne z. Avni Thaqi.


Shume pikepyetje qe do te marrin pergjigje njeher e mire!


Nese akoma nuk je bere pjese e kesaj mrekullie, kliko ne butonin me poshte dhe merre pakon tende te suksesit, BEJE TANI!!!
275 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page