QESH ME MIRE AI QE QESH I FUNDIT.

Mimoza Taqi

8 May 2015 ·

Keto qe sapo shkrova jane gjera qe i kam perjetuar gjate rruges sime ne kete jete gjithe ata qe jane dukur si armiq ne te kaluaren sot jetojne nen hijen e mekatit te tyre-...gjithnje kam besuar ne ZOT..dhe gjithkujt i thoja puno te te shoh Zoti jo njeriu!Mos u mundo me dredhi sepse dredhi i ben vetes...kur une i thoja VETES UNE BESOJ NE ZOT-ndoshta kjo per armikun e atehershem ishte qesharake...por QESH ME MIRE AI QE QESH I FUNDIT.
173 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌