top of page
2023.PNG

Retreat ekskluziv në Vlorë më 25-27 Gusht, që nuk është i diponueshëm askund tjetër.

Është koha juaj të ngjiteni në versionin më të lartë të vetes.

Lejoni detin të ju liroj dhe tju mundësoj krijimin e një mentaliteti te fuqisishëm.


Retreati i Lirimeve të bllokimeve energjetike negative.

Ne mund të kemi të jemi dhe të bëjmë gjithçka që duam në jetë, në momentin kur ngavetja lirojmë përsëritësit energjetik që na mbajnë në të njëjtin nivel vazhdimisht.Gjatë sesioneve të NATËS SË PARË bashkë, ju do të tregoni për sfidat tuaja, Mimoza do të mat energjinë tuaj dhe do ju tregojë në cilin aspekt energjetik duhet të punoni. Gjatë sesioneve të NATËS SË PARË bashkë, ju do të tregoni për sfidat tuaja, Mimoza do të mat energjinë tuaj dhe do ju tregojë në cilin aspekt energjetik duhet të punoni.Ju do të… Shëroni dhimbjen, frikën dhe dyshimin e kaluar. Pastroni bllokimet manifestuese. Shëroni gjendjen tuaj emocionale. Hapni vorbullën tuaj manifestuese për një jetë me bollëk. Shëroni marrëdhënien tuaj. Lëshimi i shkëndijës së bollëkut, suksesit personal dhe qëllimit që është mbyllur brenda jush. Filloni të jetoni jetën që ëndërroni.


Nxitoni të rezervoni në kohë vendin tuaj sepse dhe 5 dhoma janë të lira.
44 views0 comments

Kommentare


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page