top of page
2023.PNG

Rezervoni Falas seminarin më të mrekullueshëm të mbajtur ndonjëhërë per dashurine.

Përshëndetje të dashur!


Urojme cdo gje te jete mire me ju dhe brendine tuaj.


Ju jeni me fat që po lexoni këtë promocion sepse nga ky moment deri në orën 12pm do të keni mundësinë të rezervoni Falas plotësisht Falas seminarin më të mrekullueshëm të mbajtur ndonjëhërë për Lidhjet dhe Harmoninë familjare 13 shkurt në Durrës.


Ky seminar vjen së bashku me një paketë të plotë trajnimi për harmoninë në familje, ndaj me blerjen e një Niveli ne I Am Power do të keni mundësi që automatikisht ta keni falas brenda këtyre orëve.

Rezervo tani sepse koha iken...


Shihemi se shpejti ne Durres, mezi presim te ju takojme...
116 views0 comments

留言


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page