top of page
2023.PNG

Rregulla kresore per jete te qete me paqe mendore eshte te mos gabosh ne nje pike dhe ajo eshte...l

Cfare ju beni te tjereve gjithnje kthehet te ju, ka gabime qe mund te falen, ka nga ato qe ske ku ik ne kete jete. Rregulla kresore per jete te qete me paqe mendore eshte te mos gabosh ne nje pike dhe ajo eshte te shesesh shpirtin per para. Kur Napoleon Hillit ju ofrua nje dhome me para nga qeveritaret e Meksikes per te shkruar mire per ata neper gazeta. Ai u kujtua gjithe naten, dhe e shikonte korupcionin ne Meksike, maskaralleqet e tyre, vjedhjet dhe keqpedorimet qe benien, Nje dhome me para ishte aq shume Per Hill ne ate kohe sa qe edhe ster ster nipat e tij do te kishin para per te jetuar mire. Kush ka lexuar librin Ligji i Suksesit nese e ka kuptuar kete pike ka kuptuar gjithe rregulin e paqes mendore dhe rehatise shpirterore per pasurim.

Hill ju pergjigj atyre nuk do te perly penden time me m...n tuaj sepse asnjehere me nuk do te mund te shkruaj per filozofine e suksesit te vertete.

Jemi deshmitare cdo dite se cfare ju ndodh atyre qe perdoren pushtetin, degjojme maskaralleqet qe i kemi ditur por qe tani kane dale ne siperfaqe. Mund te ikim ku te duam por nga bemat tona smund te ikim askund. Dalin El Cheka e ku ta di une kush, por ajo qe eshte me e rendesishme qe e cek Napoleon Hill eshte, te mirat dhe te keqiat qe i bejme ne kete jete do te jene femijet tone kur te hapet perdja dhe te dalim ne boten tjeter. Dhe femijeve tane skemi cfare te ju bejme qofshin te mire apo te keqinj ata jane femijet tone. Po femijet qe kemi sot valle kush jane? A jane te bemat tona?
202 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page