Sa gjëra në jetë ke dashur të bësh dhe frika çfarë do të thonë të tjerët ju ka ndaluar?

Nëse keni problemi me mbipeshë, mendoni peshën që mbani mbi shpinë dhe që është opinioni i njerëzve të tjerë!


Sa gjëra në jetë ke dashur të bësh dhe frika çfarë do të thonë të tjerët ju ka ndaluar?


Sa shpesh ke dashur diçka të shkruash dhe ke patur frikë se mos do të ju tallin?


Sa herë pasi ke shkruar diçka e ke fshirë sepse më lehtë është të jesh nën hije?


Por sa i fuqishëm je ndjerë kur së pari herë e provove dhe e vërtetove se opinioni i të tjerëve nuk ta morri jetën?


Hiq këtë frikë nga kritikat dhe do të ndjesh një lehtësi të madhe në rrugën tënde drejt lumturisë!

Lexo librin "Dollarët më duan mua" e keni falas në linkun më poshtë, dhe ndjej sa i rëndësishëm je ti.

Fillo me Iam Power falas


353 views

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌