top of page
2023.PNG

Sa më i vetëdijshëm të jeni, aq më lehtë është të "ndjeni, ndjeni, perceptoni, dini" të VERTETEN.

Sytë tuaj ju mashtrojnë.

Në trajnimin e Kursit të Mjeshtërisë së Suksesit, thuhet se sytë tuaj mund t'ju mashtrojnë. Mos harroni, nuk është ajo që shihni, por se si ndiheni ju tregon të vërtetën për gjërat. Por shumica e njerëzve ndikohen shumë nga ajo që shohin me sytë e tyre fizikë.


Ndonjëherë njerëzit duken mirë, tingëllojnë mirë, mbajnë erë të mirë, por diçka mungon.

Ata mund të kenë kuptim shumë të mirë, por diçka nuk ndihet si duhet ".

Ata mund të tingëllojnë mirë intelektualisht, por "fuqia" nuk është aty, diçka ose mungon ose nuk "ndihet" si duhet.


Shumë herë nuk ka qëllim të keq, thjesht humbet energjia.

Ajo që "shihni" me sytë tuaj nuk i tregon të gjitha.


Ju mund të jeni në prani të një "urtësi, feje, shenjtori, mjeshtri" të vërtetë të ndriçuar, energjia e të cilit mund të zgjojë plotësisht dhe të sjellë në jetë energjinë tuaj të fjetur dhe të pastrojë nga ju shumë modele që ju pengojnë të shfaqni ëndrrat tuaja, dhe ju nuk e dini as 'praninë' edhe ju po qëndroni pranë. Ju duhet të jeni "gati", duke pranuar dhe VDES që të ndryshoni që ju të "shihni / NDJENI " të VERTETEN.


Ju nuk mund ta dini duke parë dikë. Ai mund të jetë i trashë (Buda), i vrarë nga njerëzit e tij (Jezusi), i shëmtuar, i dobët, i akuzuar në mënyrë të gabuar, i sulmuar në media dhe shtyp, i burgosur për vite me radhë (Gandhi; Mandela; Peter; Paul dhe mijëra "shenjtorë" të tjerë) , të tallur dhe të kritikuar publikisht (Columbus, Edison, Einstein etj.), të sulmuar dhe të poshtëruar, ata mund të vishen qesharakë, të kenë flokë qesharakë, të flasin çuditshëm, të ecin dhe të bëjnë budalla etj.


Ata mund të mos veprojnë si një "shenjtor" siç mendoni se një shenjtor, mjeshtri duhet. Ju e dini VETEM nga "përvoja" që keni me ta.


Ndiqni zemrën tuaj, ndjenjat tuaja. Ky është prova e vërtetë.

, në vend që të kapeni duke u udhëhequr, mashtruar nga ajo që "shihni" me sytë tuaj, ose çfarë ju thotë intelekti juaj ose çfarë mendja, mendimi, egoja përpiqet t'ju bindë mbi një bazë "logjike".


Të gjitha "shqisat" e tjera përveç "ndjenjave nga zemra" do t'ju mashtrojnë. Lajmi i mirë është se nuk ka "gabime". Edhe nëse ndiqni një mësues "të rremë" dhe drejtoheni në një shteg "të errët" që çon në mjerim dhe shkatërrim, nuk keni nga çfarë të keni frikë, sepse gjithmonë keni fuqinë të krijoni një përvojë krejtësisht të ndryshme dhe të tërheqni "trajnimin" / mësues ”ju dëshironi / keni nevojë.


Ju dërgoj të gjithëve dashuri dhe vlerësim…

GuruKev ❤


Te duam shume Kevin, mbreti jone.👑🙏

Ti je i vetmi qe i jep pergjigje cdo pyetje qe na del perpara dhe i vetmi qe na i qarteson gjerat ne cdo kohe.223 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page