top of page
2023.PNG

Sa mundohem te flas diçka negative me mbyllet Goja. ☺️

Në këto ditë që po kalojmë është nje transformim interesant, dhe tani sa më shumë që merresh me veten, aq më i mirë duhet të jesh me të tjerët.


Ka situata kur më vjen ndonjë mendim i thellë i zbehtë për të folur diçka negative. Stop smund të del prej goje!

Ngecet diku në frymëmarrje dhe konvertohet në Pozitive.


Prandaj ilaçi më i mirë për femrat është të mbyllyn gojën kur duhet të kritikojnë burrat.


Në vend të kritikës me i thënë ndonjë fjalë frymëzuese ose me ja gjet ndonjë veti të mirë burrërrore dhe me e vlerësuar.


Ne i dimë punët tona, burrat punët e tyre!


Por edhe ju burra mos kurseni komplimentet që ne aq shumë i duam.


bëhuni më bujar në përdorimin e fjalëve të mira.


Ju Dua dhe Pas pak po postoj nje video në nivelin falas me 101 Mendimet e fuqishme nga Louise Hay.


Qëndroni të qetë, çdo gjë punon për të mirën tuaj.


Mimoza Power305 views2 comments

Recent Posts

See All

2 Comments


Remzie Rema
Remzie Rema
Mar 18, 2020

faleminderit ❤

Like

Fiza Hoxha
Fiza Hoxha
Mar 18, 2020

Falemnderit 💝. Ashtu eshte...te claim pozitvisht ta ndjellim pozitiven ne keto dit kaq pozitive dhe me shumë Diell.

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page