Sa vlen një ide e mirë për ju?


Një Ide Mua më ndihmoi të tejkaloj ankthin që kanë shumica e ndërrmarrësve në këto kohëra Krizash! Por ju siguroj, kjo nuk është ndonjë ide e egër dhe e çmendur, e kam kaluar disa herë në jetë këtë që ju po kaloni SOT! Në fakt, mund të jetë Konferenca më e rëndësishme për JU. 

KONFERENCË ONLINE 18. Prill. 2020 ora: 15:00-19:00 ​UDHËHIQNI VETEN NË KOHËRA KRIZASH dhe 37 MËSIMET MË TË RËNDËSISHME JETËSORE

Jam duke kërkuar për një grup elitar të njerëzve të vendosur për të qenë ndër njerëzit më të suksesshëm dhe që do të posedojnë informacionin më të lartë në botë për ritje dhe zhvillim, më shfrytëzoni mua pasi më keni, e kam bërë për ju atë që askush deri më sot se bën dhe se ka guximin ta bëjë. Ndajë me ju shumë materiale që nuk i gjeni dot asnjëherë sa do që të kërkoni në goole sepse vetë e kam bërë këtë gje, askush nuk ju thotë autorët nga të cilët unë mësoj. As edhe Tony Robins, Bob Proctor, më thoni një emër unë do të ju tregoj se edhe ai ka mësuar nga po ky autor që unë kam zbuluar kohëve të fundit. E ju do të thoni mos u krahaso me ata, ata kanë arritur majën, ndërsa ju them me këto info edhe ju mund të arrini atje sepse ata nuk kanë asgjë më shumë se ju apo unë, thjesht atyre ju kanë ardhur këto informacione në kohën e duhur dhe kanë punuar me to, dhe plus ata janë pasuruar duke shitur libra, prandaj nuk dijnë të ju mësojnë çfarë është biznesi real.  Por mundin dhe përpjekjet e mia nuk do ti ndaj me të gjithë ngase nuk kanë pikë vlerësimi as për atë që do të ndaj as për veten e tyre, por vetëm me ata që do të punojnë me mua. Nganjëherë habitem si njerëzit nuk e bëjnë, nuk e shohin dhe mjegullohen kur çdo gjë e kanë para syve dhe më kanë mua që i udhëheq, me të përkushtuarit do të punojë ditë e natë deri sa ata të arrijnë të mësojnë të punojnë nga shtëpia dhe të sigurojnë të ardhura shtesë për veten e tyre!  Pse të bezdiseni të më  dëgjoni mua? Në rast se nuk  më njihni këtu janë disa arritje në karrierë për të cilat duhet të ndërgjegjësoheni: Kam filluar të merrem me biznes që në moshën 13 vjeçe. Kam patur disa biznese të suksesshme, kam arritur për 3 vite shifrën milionëshe. Kam jetuar jetën e ëndërrave. Dhe po ndaj me ju këtë përvojë duke ju dhënë nga dora e parë atë për të cilën ju sot keni nevojë. Ata që më njohin që e re e dijnë se unë edhe nga asgjëja krijoj para, me ata të zgjuarit që do të punoj ata do të njohin shumë anë të miat që nuk janë ashtu si i shihni në rrjetet sociale, jam njeri i humorit dhe kënaqem me punën që bëj sepse jeta është një lojë e bukur me të cilën është mirë argëtohesh dhe kemi shumë personazhe që vërtetë na bëjnë shumë të qeshim, ngase ne e shohim si ju keq-udhëzojnë dhe pastaj ju sdini nga të nisni, çfarë të bëni dhe nuk e keni përcaktimin e duhur për të arritur. Dhe çfarë pasi ju jeni të gatshëm të merrni pjesë në këtë konferencë online ku do të shfaq 37 mësimet më të rëndësishme Jetësore dhe shumë gjëra tjera intenzivisht për 4 orë por të shtjelluara që ti kuptoni drejt prej fillimi në fund që mos të ju lë vetëm të motivuar dhe në udhëkryq ju jap falas Nivelin 1 në Iam Power që të vazhdoni ritjen tuaj! Si të fitoni 180 Trajnime Motivuese, Fuqizuese për të mbjellur në mendjen tuaj dhe të familjes suaj idenë e një Jete të Mirë FALAS? Rregjistrohuni për konferencën Online dhe do të merrni falas këto trajnime!

P.S.:GARANCION 30 DITOR,Nëse pasi të keni dëgjuar këtë Konferencë, dhe pasi ti keni dëgjuar trajnimet në Iam Power, ju e shikoni veten se nuk jeni për këtë  informacion do të ju Kthejmë Paratë pa asnjë pyetje.


Me shumë përzemërsi

Mimoza Thaqi

Themeluese e Iam Power


Info shtesë në tel: +38976256899


P.S.S: Edhe Ju qe jeni anëtar në niveli 3 Iam Powerna kontaktoni si të përfitoni falas këtë trajnim.Rregjistrohuni për konferencën Online dhe do të merrni falas 180 trajnime!

Merrni Konferencëm për 37 Euro

Dhe çfarë pasi ju jeni të gatshëm të merrni pjesë në këtë konferencë online ku do të shfaq 37 mësimet më të rëndësishme Jetësore dhe shumë gjëra tjeraintenzivisht për 4 orë por të shtjelluara që ti kuptoni drejt prej fillimi në fund që mos të ju lë vetëm të motivuar dhe në udhëkryq ju jap falas Nivelin 1 në Iam Power që të vazhdoni ritjen tuaj!

P.S.S.S.:Përfitoni nga çdo ofertë që bëjmë ne, nuk do të pendoheni. Pendimi mund të vijë pas 1 viti pse nuk e morrët SOT!

Kliko për të përfituar falas 180 Trajnime


388 views0 comments