TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

SEANCË KONSULTITATIVE me Trajner ne Iam Power Për Motivim FALAS

Mungesa e vleresimit, ushqimit themelor te mendjes se njeriut i detyron ata te bejne gjithcka qe te arrijne, ata nuk jane te vetedishem se vleresimi eshte ushqim, e bejne pa vetedije sepse kane uri te madhe per fjale te bukura qe mund ti thote dikush atyre, ngase ne rradhe te pare nuk e vleresojne qenesine e tyre te brendeshme dhe e kerkojne kete ushqim ne forma artificiale nga jashte.


Mendojne se e kompensojne me ane te veshjeve firmato, fustaneve te shtrenjte per ekspozim neper evente apo dasma, rregullim te flokeve dhe grim ne sallone me cmime te larta, qe te duken bukur e dikush te ju thote sa e bukur je, sa fustan te bukur ke. Sepse ne rutinen ditore askush nuk i thote fjale te tilla, askush nuk e vlereson as per bukurine e jashtme e leje me ate te brendeshme.


Kur kthehen nga dasma ne nje forme ndoshta nje zemer mire i tha sa e bukur dukesh dhe kjo i plotesoi ushqimin e egos, ndersa syte e te tjereve e shikonin me zili, me nentallje dhe kjo lendon shpirtin dhe nuk e permbush ate.


Permbushni shprazetiren tuaj me mesimet ne Iam Power, dhe nuk do te keni me nevoje per ushqime artificiale.


Aplikoni per nje seance konsultative.
271 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌