top of page
2023.PNG

"Sekreti më i madh në botë"


"Sekreti më i madh në botë" është një libër i Og Mandino.

Libër i jashtëzakonshëm që çliron një botë plot potencial lumturie dhe arritjesh përsonale për ju.

Përmban grafikun e suksesit që do t'ju shoqëroj në transformimin e jetës suaj. Këtu janë konceptet dhe ide të rëndësishme që gjenden në libër:

1. Rrotullat e Suksesit: Libri paraqet një seri rrotullash, secila prej të cilave zbulojnë një mesazh ose sekret unik për të arritur suksesin dhe lumturinë.

2. Vazhdimësia: Një nga temat kryesore është fuqia e vazhdimësisë dhe vendosmërisë në përballjen e sfidave dhe në arritjen e qëllimeve .

3. Përshëndetja e Dashurisë: Empatizohet rëndësia e dashurisë, mirësisë dhe dhembshurisë në jetë, duke theksuar ndikimin pozitiv të këtyre cilësive në suksesin personal.

4. Përparësia e Kohës: Libri sugjeron rëndësinë e përdorimit të saj sa më mirë dhe mos humbjes së saj, duke inkurajuar lexuesit të përparojnë qëllimet e tyre.

5. Nxitja e Zakoneve të Mira: Libri promovon zhvillimin e zakoneve pozitive që mund të çojnë në sukses dhe një jetë të lumtur.

6. Vizualizimi: Ideja e vizualizimit të qëllimeve dhe ëndrrave të tyre paraqitet si një mjet fuqishëm për t'i arritur ato.

7. Mposhtja e Frikës: Diskutohen strategjitë për të mposhtur frikën dhe dyshimin në vetvete, duke lejuar individët të ecin përpara me besim.

8. Shërbimi ndaj të Tjerëve: Rëndësia e shërbyerit dhe ndihmës së të tjerëve është një temë e përsëritur.


Në përgjithësi, "Secreti më i madh në botë" transmeton mësime jetësore dhe urtësi nëpërmjet rrotullave të tij, duke inkurajuar lexuesit të përqafojnë cilësitë dhe strategjitë pozitive për të arritur suksesin dhe lumturinë.

OG MANDINO Autori që ka ndihmuar miliona njerëz të transformojnë jetën e tyre përmes librave inspirues .

Çmimi 7€

Posta për Kosovë 2 €

Shqipëri 5€

Maqedoni 130 den.

Iampower.al

14 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page