top of page
2023.PNG

Sekreti që keni turp ti shpalosni EDHE MIKUT TUAJ MË TË NGUSHTË!


Sekreti më i vështirë që mund ta pranojmë janë frikësimet tona dhe bombardimi nga mendimet negative gjatë 24 orëve. Jam munduar shumë të mos i pranoj këto para askujt, ndoshta edhe ju e keni bërë të njëtën. Ju nuk jeni i vetëm, pothuase çdo kush, ka frikësime ose fobi të ndryshme. Pasojat e fobive mund të jenë të ndryshme, disa edhe mund të kontrollojnë jetën tuaj. Për shkak të kontrollit që frikësimet kanë mbi ne, ne tentojmë të turpërohemi. Prandaj edhe nuk i diskutojmë ato as edhe me miqt më të ngushtë. I mbajmë privatisht dhe vuajmë në heshtje. Frika nga tërmeti, sëmundja ( COVID19), humbja e njerëzve që i duam, varfëria, kritika dhe vdekja janë vetëm disa për tu përmendur. Pasi unë kam mundur të largoj këta, do të jem e lumtur të ndaj përvojën time me ju. Frika ime më e tmershme sa kam menduar unë ka qenë frikë nga humbja e njerëzve që dua veçanërisht fëmijët e mi, por nga procesi që kalova kuptova se frika më e tmershme ishte frika nga Vdekja të cilën vetëm kohëve të fundit kam mundur ta tejkaloj. Jam munduar në forma të ndryshme ti largoj këta, por edhe pse mendoja se i largoja ato përsëriteshin dhe bëhenin akoma më kanosëse. Duke investuar mbi 150 000 Dollar, në libra, kurse, semianare të ndryshme në USA, Europë, Online më duket se nuk ka mësim që nuk e kam provuar/studiuar sa i përket mendimeve negative dhe largimin e tyre por nuk hiqeshin. Por jo më! Unë kam gjetur zgjidhjen. Dhe jam e lumtur që do ta ndaj atë me ju. Edhe ju mund të largoni këto frikësime ose mendime negative. Ju mund të shëroheni shumë shpejt, pa barëra, psikoterapi, lehtë, padhimbje, shumë lirë, në privatësinë e shtëpisë suaj.  Cilatdo qofshin këto frikësime, qoftë frika nga humbja, tërmeti, Covidi, vdekja, fluturimi, gjarpëri, ose 178 fobitë e njohura ju do ti largoni ato përgjithmonë. Metodën që do ta zbuloj me ju është e përhershme. Më erdhi ndihma kur po e kërkoja, dhe të njëjtën do ta ndaj me ju. Po e di. Ndoshta ju duket shumë e mirë për të qenë e vërtetë, sepse edhe unë mendova ashtu kur së pari e dëgjova për të. Por me të vërtetë funksionon. Çdo shërim ka qenë i padhimbje efikas dhe i sigurtë pa barrëra të asnjë lloji. Ska më term psikoterapi. Imagjinoni të mos ballafaqoheni më me pagesa mujor ose vjetore të trajtimeve të shtrenjta dhe të dhimbshme. Po ju mund të shmangni dhimbjet e vazhdueshme. Ju nuk duhet të jetoni me frikësimet dhe mendimet negative të juajat më. Ju nuk duhet të vuani në pjesën tjetër të jetës suaj në heshtje, as edhe një moment më. Rezervoni vendin tuaj në këtë seminar, kemi vetëm disa vende të lira. Me përzemërsi  Mimoza Thaqi

P.S.:Do të ju dërgojmë emailin e konfirmimit sapo të keni përfunduar me proceduarën e regjistrimit. P.S.S.: Seminarin mund ta ndiqni edhe online, por ushtrimet fizike dhe mesimi i teknikave mesohet vetem ne seminarin live dhe nuk ka incizim. Ju mund ti tejkaloni frikësimet dhe fobiat për disa minuta. Në: Iam power  Retreat ( Terapia e mendjes Trupit dhe Shpirtit) Trajnim 2 ditor "SI TË LARGOJMË MENDIMET NEGATIVE" Hotel Adriatik Durres 31 Tetor-1 Nëntor Programi Imagjinoni 2 ditë ku e vetmja gjë në kalendarin tuaj është të kujdeseni për trupin, mendjen dhe shpirtin tuaj. "Bërja juaj më e madhe: kujdesuni për ju." Mirëqenia juaj është përparësia jonë numër një. Merrni azhurnimet në lidhje me Covid-19  31-Tetor Dita 1 E Shtunë  11:00 am-13:00 Rregjistrimi Në Event E Shtunë  12:00 Check in në Hotel  E Shtunë  14:00-14:30 Ceremonia e Hapjes së Eventit- Mimoza Thaqi E Shtunë  14:30-15:00 Si të Largoni mendimet Negative- Mimoza Thaqi E Shtunë  15:00-15:30 Coffee break (kafe amerikane, uje, caj, biskota) E Shtunë  15:30-17:30 Lidhja në Skype me Dennis Goldhammer ( Tema-Lumturia, Fillimi i ri dhe Të gjithë jemi një) E Shtunë  17:30-18:00 Pauza  E Shtunë  18:00-19:00 Si të hiqni brengat ( Avni Thaqi) E Shtunë  19:00-19:30 Meditimi ( Sunset Meditation) E Shtunë  19:30-20:00 Pauza  E Shtunë  20:00-23:00 Darka ( pas darke argëtim-Muzike me DJ) 1-Nëntor-Dita 2 E Diel 07:00am-08:00 am  Meditim mëngjesi në Plazh ( Sunrise meditation) - Not në Detin Adriatik ( vetëm për ata që guxojnë) E Diel 08:00-10:30 Mëngjesi  E Diel  10:30-12:00 - Relaks në pishinën e brendshme me uje te ngrohte deti te filtuar. - SPA (sauna, jakuzzi, dush skocez, palester) E Diel 12:00-14:00 Ushtrimet e Frymëmarrjes ( Mimoza-Erisa- Dori) Në Plazh. E Diel 14:00-16:00 Mësimi i teknikave të ndryshme për Largim të Negativitetit ( Mimoza- Avni) E Diel 16:00 Përfundimi i Eventit, Me një super energji të balancuar në mendje trup dhe shpirt. Çmimet Filloni udhëtimin tuaj Për informacione shtesë lidhur me zbritjet për Anëtarët në Iam Power: Kontaktoni një konsulent të programit. Duke Filluar prej: @187 Euro/person/nata/Eventi/ Ne kete cmim perfshihet: - Akomodimi ne dhoma dyshe - Mengjesi -Darka - Nje pije gjate darkes (gote vere/birre/freskuese) -  Parkimi - Perdorimi i salles se konferences - Coffee break (kafe amerikane, uje, caj, biskota) - Wi-fi ne te gjitha ambientet - Perdorimi i pishines se brendshme me uje te ngrohte deti te filtuar. - Perdorimi i ambienteve te SPA (sauna, jakuzzi, dush skocez, palester)  Per dhome teke suplementi eshte 20 euro/person. Per femijet nen 12 vjec suplementi eshte 15 Euro/person. Vendet janë të limituara vetëm për 50 persona Një pjesë e mjeteve të mbledhura shkojnë për Ndihmë Humanitare.475 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page