TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Seminari i Ëndërrave të Juaja!

  1. Imagjinoni Veten të merrni Pjesë në Një Seminar me çmimin €10,000 Por të Paguani një Çmim shumë, shumë herë më të Ulët!

"Çmimi i arsimit paguhet vetëm një herë. Çmimi i injorancës paguhet përgjithmonë! "

Kush duhet të marrë pjesë në Këtë Seminar:

* Ata që dëshirojnë ta kthejnë idenë e tyre në një biznes fitimprurrës!

* Sipërmarrësit që duan të kthejnë dështimin në sukses përsëri!

* Ata që duan të njihen me informacionet më të fuqishme për marketing dhe zgjerim të biznesit të tyre.

* Ata që janë të gatshëm të veprojnë drejt ëndërrës së tyre.


"Ju Sugjeroj të uleni, të relaksoheni dhe të lexoni pjesën tjetër të këtij shkrimi tani. Përndryshe kur të shihni arritjet e pjesmarrësve të tjerë do të urreni veten pse nuk morrët pjesë!"

Do të ndajmë me ju  me ju shumë fshehtësi të biznesit tonë, shumë teknika e mësime që ne përdorëm dhe përdorim për ti tejkaluar sfidat e ndryshme.

* Atë që askush nuk jua thotë do të jua themi ne!

* Atë që të gjithë e mbajnë për vete ne e ndajmë me të tjerët!

Lexo më shumë për Seminarin

315 views1 comment

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌