top of page
2023.PNG

Seminari i Ëndërrave tani në 6 Audio...

Kush duhet të marrë Këtë Seminar: * Ata që dëshirojnë ta kthejnë idenë e tyre në një biznes fitimprurrës! * Sipërmarrësit që duan të kthejnë dështimin në sukses përsëri! * Ata që duan të njihen me informacionet më të fuqishme për marketing dhe zgjerim të biznesit të tyre. * Ata që janë të gatshëm të veprojnë drejt ëndërrës së tyre.​ Do të ju zbulojmë një biznes që shumë pak individë dinë për të. "Prej A deri ZH Si të Hapni Biznesin Tuaj dhe Ku Të gjeni Financat."

 Kjo është e parezistueshme që të mos merrni Këtë Seminar. ( Të gjithë adresat e financimeve në Slide që do të ju nisim në email)

Kjo ofertë është e limituar prandaj ju lutemi përgjigjeni menjëherë Ndrysho jeten tende. Ndryshoni jetën e secilit anëtar të familjes.

Faleminderit që keni kaluar kohën për të lexuar deri tani ( lexoni më shumë çfarë përmbajtje ka patur seminari). Dhe, pavarësisht asaj që ju vendosni të bëni, mund t'ju falënderoj që menduat për të ndryshuar jetën përgjithmonë.​

Me shumë Sinqeritet Mimoza dhe Avni Thaqi

Tetovë Prill 2020

​P.S.: Në Linkun më Poshtë mund të Bëni Pagesën. Nëse Kjo është e Pamundur për Ju na njoftoni të ju nisimi Faturën. Pasi të Keni Kryer Pagesën do të Merrni 6 audiot e Seminarit dhe listen e investitoreve ne email. Për Pjesmarrje në Seminar. Për Çdo Pyetje tjetër na kontaktoni në Viber ose whatsup: +38975305999 të ju ndihmojmë lidhur me format e pagesës. Seminari i Ëndërrave të Juaja!

P.S.S.: Ajo që do të dëgjoni do të jetë shumë syçelësi për ju në këtë situatë kur keni kohë të studioni çfarë të bëni më tej. Si Mimoza foli për zonën e konforit dhe largimin prej saj para se gjithë Planeti tokë të dalë nga kjo Zonë...

Ju mund të qëndroni dhe të ankoheni pse kjo ndodhi ose të ndryshoni të ardhmen tuaj në përparësinë për ju...

Liderët veprojnë dhe investojnë në vete, sepse është e vetmja gjë që askush nuk jua merr dot.

Bleni tani 6 Audiot dhe prezentimin e linqeve të investitorëve sepse mund tani ideja juaj të gjej një investitor më shpejtë se kurdo herë, sepse shumë njerëz janë para në bankë dhe nga gjendja e krijuar mund edhe ti humbasin: Seminari i Ëndërrave të Juaja!

Çmimi real i këtij Seminari duhet të jetë mbi 1000Euro por duke marrë parasyshë gjendjen nëpër të cilën kalojmë po e lëmë me çmimin 97 Euro dhe mund ta bleni menjëherë

në linkun në vazhdim: Seminari i Ëndërrave të Juaja!

P.S.S.S: #Bonus nga kjo ofertë fitoni pjesëmarrjen në një organizim të rradhës të të njëjtit seminar!550 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page