top of page
2023.PNG

Seminari: “Komandoni para dhe dashuri në jetën tuaj”

Seminari: “Komandoni para dhe dashuri në jetën tuaj”

Çmimi origjinal: 996 EURO Për ju çmimi pa akomodim: 96 EURO Data: 18-19 Dhjetor Lokacioni: Durrës Koha: 12:00 – 18:00 të shtunën / 12:00 – 15:00 të diellën


Përshkrim / Përse duhet të jeni pjesë e këtij seminari?​ Testimoniale

“Çfarëdo që të keni kundër, ne kemi mbrojtjen tuaj. Ju meritoni jetën që dëshironi.” A jeni gati të merrni pikërisht atë që dëshironi përpara Vitit të Ri? Përshëndetje, ne jemi Mimoza dhe Avni Thaqi dhe ne mund të dëgjojmë disa prej jush duke thënë me vete se është shumë e mirë për të qenë e vërtetë! Gjithçka do të ndryshojë me datë 18-19 Dhjetor! Jeni të ftuar në seminarin intenziv në Durës i quajtur. “KOMANDONI PARA, PASURI DHE DASHURI NË JETËN TUAJ” Seriozisht a jeni gati të Komandoni para dhe pasuri në jetën tuaj dhe të vendosni shuma të pakufizuara parash, lumturi, dashuri, gëzim, shërim dhe më shumë në jetën tuaj. DITA E FUNDIT E MADHE E SEZONIT! PRITNI TË MERRNI MREKULLI PARA 31 DHJETOR. Ky seminar special në Durrës do të jetë i kufizuar në vetëm 111 persona. Arsyeja është se ne nuk duam të zvogëlojmë kohën dhe njohuritë tona të veçanta për njerëzit që nuk janë plotësisht të përkushtuar ndaj:

  • Rritja e vibracioneve tuaja

  • Bërja e shumave të medha te parave

  • Shlyerja e të gjithë borxhit

  • Tërhiqni shpirtin tuaj binjak

  • Duke shpëtuar marrëdhënien tuaj

  • Të jesh i lumtur dhe i shëndetshëm DHE MË SHUMË! Edhe nëse keni marrë pjesë në seminaret tona ose webinaret, ju premtojmë se kjo është mbi dhe përtej çdo gjëje që keni përjetuar.

dhe shume me shume lexoni ne linkun me poshte
43 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page