TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Sepse është në dhënien që ne marrim; Në falje jemi falur...

Zot, më bëj një instrument të paqes tënde.

Atje ku ka urrejtje, më lejoni të mbjell dashuri;

Atje ku ka lëndim, falje;

Aty ku ka dyshim, besim;

Atje ku ka dëshpërim, shpresë;

Aty ku ka errësirë, dritë;

Aty ku ka trishtim, gëzim.


O Krijues Hyjnor, më lejo që të mos kërkoj aq shumë

Për tu ngushëlluar dhe për të më ngushëlluar,

Për tu kuptuar si të kuptoj të tjerët,

Të më duan dhe të dua;

Është në vdekjen e vetvetes që kemi lindur në jetën e përjetshme.241 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌