Sepse ka nga ata që shfrytëzojnë diturinë për ligjet e mendjes që të ju shesin vetëm mjerimin.

  1. Mimoza Taqi October 10, 2019 · Edited ·

  2. Kur shoh si ju programojnë më kap trishtimi çfarë ju bëjnë. Ju lutem keni kujdes kënd e dëgjoni. 🙏🙏🙏🙏

E ju nuk meritoni, atë që ju plasohet si realitet. Ka nga ata që mësojnë vetëm për të ju manipuluar edhe pse pak e dinë se ajo që ju bëjnë të tjerëve kthehet po te ata. Ka gjëra që i fal vetes por gjërat që qëllimisht i ke bërë për përfitime personale janë të pafalshme dhe pasojat janë fatale.

0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌